Auto Farbarska Radnje Auto Limar Vlada Dimitrijević Jagodina

0 / 5
Uporedi Print

Auto Farbarska Radnje Auto Limar Vlada Dimitrijević Jagodina

Naš Autoservis pruža uslugu popravka karoserije i lakiranja auta.   Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmene rubova pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja. Lakiranje delova lima izvodimo u termokomori što garantuje visoki kvalitete i izvorni izgled ofarbanih delova.  U našoj autolimarskoj radionici uklanjamo oštećenja na vozilima koja su nastala u saobracajnim nezgodamaa, ili zbog vremenskih nepogoda ili starenja.  štete otklanjamo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

 

Prilikom preuzimanja vozila od korisnika obavlja se detaljan pregled oštećenog vozila, prilikom kojeg treba utvrditi velicinu i vrstu oštećenja i koje je vreme  potrebno za popravak. Zatim se određuje koji će dijelovi biti zamijenjeni, a koji popravljeni U skladu s procjenom oštećenja, karoserija se rastavlja potpuno ili djelomično. Sledi izravnavanje iskrivljene karoserije i ulegnuća u metalnim delovima auta te uklanjanje oštećenja nastalih prilikom mehaničkih udaraca ili korozije.

 

Nakon ugradnje popravljenih i zamenjenih delova slede završni radovi na karoseriji i zaštita popravljenih delova i karoserije u ciju da automobil izgleda kao kad je izasao iz fabrike. Da bi mogli obavljati te poslove, naši autolimari i autofarbari poznaju različite vrste konstrukcija karoserija, njihovu namenu i vrstu izrade prema položaju motora.

 

Kod izrade karoserija i drugih delova vozila rade se precizna merenja. Poznaju materijale koji se koriste za izradu karoserija, vrste delova limarije i njihove osobine.Pri izradi novih karoserija pripremaju lim za karoseriju, ocrtavaju ga, kroje, režu i oblikuju u toplom i hladnom stanju, spajaju zavarivanjem te naknadno obrađuju i zaštićuju.   Spajaju elemente karoserije na vozilu. Osim karoserija, popravljaju, izrađuju i menjaju rubove, blatobrane, i pragove. Demontiraju vrata branika, poklopca motora i prtljažnika. Delove auta mehanički čiste, izrezuju trule delove, ravnaju utisnute delove u vrućem i hladnom stanju.Pripremaju karoseriju za veće radove, ravnaju i rastežu karoseriju mehaničkim i hidrauličkim rastezačima, mere pri razvlacenju.Vrše ručnu i strojnu obradbu, fino poravnavanje i brušenje.

Auto Farbarska Radnje Auto Limar Vlada Dimitrijević Jagodina

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 - -
  • Adresa Živadina Smiljkovića 22 Jagodina

Objavi Komentar