Auto Servis – Prvi Servis – Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Auto Servis – Prvi Servis – Beograd

Auto servis u Beogradu – Prvi servis, za sve sugrađane omogućio je kompletne usluge popravke vozila, odnosno usluge:
– popravka svih evropskih vozila
– servis za italijanska vozila
– servis za Fiat vozila
– servis za Alfa Romeo vozila
– servis za Lancia vozila
– kompletno servisiranje vozila
– auto dijagnostika
– auto elektrika
– mali servis
– veliki servis
– čišćenje DPF filtera auto klime

 

Redovan ili vanredni servis, veliki i mali servis – sve su to neophodne procedure kako bi se prvenstveno osiguralo konstantno bezbedno upravljanje vozilom. Kako zbog sebe, tako i zbog ostalih putnika i učesnika u saobraćaju, redovno praćenje stanja vozila i nadomešćivanje potrebnog su od velikog značaja. A osim toga, ovakvim koracima izbegavaju se nepotrebni troškovi i problemi pri upravljanju vozilom.

 

Naš auto servis Prvi servis, specijalizovan je za italijanskih vozila, kao i za Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila. Svakodnevno izvršavamo kompletno servisiranje vozila, na opšte zadovoljstvo svih naših redovnih kao i zainteresovanih klijenata, vozača.

 

Kada se radi o auto dijagnostici, zahvaljujući savremenoj tehnologiji koju posedujemo, efikasno i u nakraćem vremenskom roku dolazimo do saznanja gde je došlo do kvara, kako bi popravka vozila bila perfektna i odgovarajuća.

 

Sve potrebne usluge vezane za Vaše putničko vozilo, možete obaviti kod nas. Radimo profesionalno, posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu kao i stručne, detaljne i posvećene majstore. Naravno, tu je i oprema, alati i savremena tehnologija bez koje ni jedan posao ne može biti obavljen.

  • Person Zoran
  • Adresa Vidikovacki Venac,Beograd

Objavi Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *