Auto bravari – Auto ključevi – kodirani – ELEZOVIĆ Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Auto bravari – Auto ključevi – kodirani – ELEZOVIĆ Beograd

Auto bravari – Auto ključevi – kodirani – ELEZOVIĆ Beograd, za tridesetak godina svog postojanja, uspela je da stekne zavidan ugled kod korisnika njenih usluga jer je svojim profesionalnim odnosom i vrhunskim kvalitetom stala u sam vrh bravarskih radnji u Beogradu i Srbiji i Crnoj Gori.

U korak sa razvojem novih tehnologija i predanim, kvalitetnim radom i profesionalnom uslugom omoguceno je cetrdeset pet godina postojanja bravarske radnje Elezovic. Godine vrhunskog iskustva doprinele su da bravarska radnja Elezovic stekne visok ugled u sferi bravarskih usluga u Beogradu, Srbiji i Crnoj Gori.

Bravarsku radnju Elezovic odlikuju najsavremenije masine za izradu svih vrsta kljuceva uz podrazumevanu kvalitetnu i efikasnu uslugu narezivanja i najkomplikovanijih kljuceva za maksimalno pet minuta, zbog cega Vase poverenje mozete pokloniti nama. Brave i kljucevi osiguravaju kontrolu nad nasim posedima, vozilima, cuvaju nase dragocenosti, u savremenom svetu kljucevi imaju siroku upotrebu i veoma znacajnu ulogu.

Multifunkcionalnost bravarskih radova na jednom mestu čine bravarsku radnju ELEZOVIC specifičnom u odnosu na druge konkurentske radnje, jer ćete moći da završite sve Vaše poslove, bilo da se radi o narezivanju običnih i auto ključeva ili popravki brava i kasa kao i sve ostale bravarske intervencije.

Desetine hiljada zadovoljnih korisnika usluga bravarske radnje ELEZOVIĆ garant su da ćete i Vi biti profesionalno usluženi uz najpovoljnije cene. Hvala Vam na poverenju koje ste nam ukazali.

Auto bravari – Auto ključevi – kodirani – ELEZOVIĆ Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 2452 725; +381 64 641 43 65;
+381 64 641 43 66
email : eeevlada@gmail.com

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Bulevar kralja Aleksandra 144, Belgrade, Serbia

Objavi Komentar