Turbo Servis BOŽEC

0 / 5
Uporedi Print

Turbo Servis BOŽEC

Osetite novu snagu vašeg motora. Kvalitetan i siguran turbo servis po meri vašeg vozila i usluga kakvu zaslužujete.

Dobrodošli u svet turbina.

Sa radom smo počeli 2003. godine, kao mala porodična firma. Prve poslove smo obavljali sa samo nekoliko mašina za obradu radilica i blokova, dok smo obradu glava motora radili ručno.

Kvalitet našeg rada, kao i predanost i odgovornost u poslu su nam omogućili da, nakon samo tri godine, zbog obima posla proširimo svoj mašinski park, kao i svoj tim.

Od prvog dana vodimo se idejom beskompromisnog kvaliteta i željom da zadovoljimo potrebe svih naših mušterija.

To je i jedan od razloga zašto su u našem turbo servisu mušterije uvek na prvom mestu. Pažljivo slušamo i uvek izlazimo u susret svim vašim zahtevima kako bismo postigli zajednički uspeh.

Pružamo i garanciju na sve naše usluge kako bismo opravdali poverenje koje nam ukazujete. O zadovoljstvu naših mušterija govori činjenica da nam se mnogi rado vraćaju i često nas preporučuju.

Konstantno unapređujemo svaki segment poslovanja, trudimo se da idemo u korak sa vremenom i unosimo inovacije u svoj posao.

Nadograđujemo svoja znanja u oblasti servisa turbokompresora i obrade glave motora, ali i drugih usko vezanih oblasti koja nam mogu koristiti u radu. Mnogo truda ulažemo u svoj tim kako bismo zajedničkim snagama postigli najbolje rezultate. Upravo timskim radom prevazilazimo sve moguće prepreke i eventualne probleme i poboljšavamo efikasnost i brzinu rada.

Uz sveprisutnu profesionalnost i ljubav prema poslu, donosimo vam besprekornu uslugu maksimalnog kvaliteta.

Nastojeći da spremno odgovori na sve veće zahteve klijenata, 2009. godine servis Božec je opremljen najsavremenijom opremom za servis turbokompresora koja se konstantno nadograđuje.

Istovremeno, usledilo je proširenje našeg tima koji danas broji više od 10 vrhunski obučenih profesionalaca za remont turbine, koji pažljivo izlaze u susret svim zahtevima klijenata, jer za nas je mušterija uvek na prvom mestu. To je doprinelo da servis Božec stekne status jednog od lidera na polju servisa turbokompresora.

Ukoliko ste i Vi vlasnik automobila sa turbokompresorom dobro znate da ovaj tip vozila zahteva poseban način servisiranja i održavanja. Osnovna uloga turbokompresora u vozilima jeste povećanje snage motora sa manjom zapreminom. Redovan servis turbine značajno doprinosi poboljšanju performansi motora, smanjenju potrošnje goriva i emisije štetnih gasova, i produžava vek trajanja Vašeg četvorotočkaša.

Turbo servis Božec nudi kompletan servis turbokompresora:

  • -Skidanje turbine

  • -Dijagnostika i utvrđivanje uzroka kvara

  • -Defektaža – rasklapanje turbine

  • -Peskiranje i čišćenje neoštećenih delova

  • -Zamena oštećenih delova

  • -Postavljanje nove osovine, zaptivača, ležajeva, odstojnika, karika i nosača

  • -Kontrolno ispitivanje

  • -Balansiranje rotora

  • -Montaža turbine

Remont turbine svih tipova turbokompresora u servisu Božec izvodi se u skladu sa tehničko-tehnološkim propisima koje zahteva proizvođač.

Još jedna mogućnost koju nudimo našim klijentima jeste lično prisustvo prilikom dijagnostike kvara turbokompresora, tako da na licu mesta mogu da dobiju informacije o uzroku nastanka kvara.

Čak i kada niste u prilici da lično dođete u servis, demontiranu turbinu možete poslati poštom na remont. Kompletno remontovanu turbinu, zajedno sa garantnim listom i preciznim uputstvom za montažu dobićete u vrlo kratkom roku.

Pre nego što se odlučite za Turbo servis Božec, na sajtu turboservisbozec.rs možete besplatno proveriti cenu remonta turbine za Vaš auto.

Tokom prethodnih godina stekli smo reputaciju jednog od najkvalitetnijih i najboljih turbo servisa u regionu koji svojim mušterijama uvek pruža najbolje. Tu reputaciju dragoceno čuvamo i nastavljamo da je opravdavamo svakim narednim korakom.

Ulažemo u svoj tim, njihova znanja, kao i sve neophodne resurse za kvalitetno i sigurno obavljanje posla. Modernim i unapređenim mašinama, najsavremenijim delovima, obrazovanim i obučenim timom, najnovijim tehnikama i metodama rada, dižemo stepenik više i postavljamo nove standarde u oblasti servisa turbokompresora i obrade motora.

Sa željom da opravdamo poverenje koje su nam ukazali naši klijenti, na sve popravke turbine izvršene u turbo servisu Božec odobrena je odgovarajuća garancija od 12 meseci.

Pozvani ste da posetite naše servise u Čačku i Podgorici ili naše predstavništvo u Beogradu i uverite se u kvalitet našeg rada.

Turbo servis Božec, Čačak
Adresa: Bulevar Oslobodilaca Čačka br. 100
Kontakt: +381 32 546-1009, +381 60 546-1009
Radno vreme: ponedeljak – petak 08-16h
subota 08-14h

Turbo servis Božec, Podgorica
Adresa: Bjelasička 3, Zagorič
Kontakt: +382 63 201-999
Radno vreme: ponedeljak – petak 09-17h

Turbo servis Božec, Beograd
Adresa: Voronješka br. 4, Voždovac
Kontakt: +381 60 546-1009
Radno vreme: ponedeljak – petak 08-16h
subota 08-14h

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 14:00 -
  • Adresa Bulevar oslobodilaca Čačka 100, Čačak

Objavi Komentar