RAJIN DENTAL CENTAR Stomatološka ordinacija Vršac

5.00 / 5
Uporedi Print

RAJIN DENTAL CENTAR Stomatološka ordinacija Vršac

Stomatološka ordinacija RAJIN nudi vam širok izbor tretmana i usluga. Dijagnostičke i preventivne, edukativne i savetodavne, lekovite i reparativne, estetske i protetičke… Pre svega, mi se trudimo da pomognemo pacijentima da spreče pojavu oboljenja usta i zuba. Osim detaljnog pregleda pri svakom vašem dolasku, koji će precizno ustanoviti stanje u vašim ustima, pomoći ćemo vam i savetima o načinu ishrane i ponašanju koje pomaže prevenciji problema.

Sve na jednom mestu

Svesni smo da su vaši životi veoma užurbani i prepuni obaveza i stresa. Sa idejom Sve na jednom mestu, Rajin dental centar je osmišljen da bude drugačiji – moderna praksa koja prati savremene trendove u stomatologiji, ali i šire od toga. Prepoznali smo da je u savremenom svetu najdeficitarnije upravo vreme i rešili smo da ga svojim pacijentima uštedimo što je više moguće. Zato smo pod istim krovom objedinili stomatološku ordinaciju, digitalnu radiografiju i laboratoriju zubne tehnike, koja ima višedecenijsku tradiciju pod nazivom Denta Najs.

Od početnog pregleda, koji je besplatan za sve naše stalne pacijente, preko digitalnog rendgenskog snimanja (popularni Ortopan), nakon čega smo precizno dijagnostifikovali stanje, do potrebnog zahvata ili protetičkog pomagala, sve obavljate na istom mestu. Ovo, osim što štedi vaše vreme, značajno smanjuje i stres kome ste izloženi žureći iz jedne ordinacije u drugu, i po nekoliko puta.

Brinemo o vašim zubima

Redovni pregledi su najbolji način za blagovremeno otkrivanje oralnih oboljenja. Problem dijagnostifikovan u ranoj fazi može se tretirati efikasnije nego zapostavljena zdravstvena situacija, sa većim šansama za potpuno saniranje uz minimalne posledice. Odlaganje posete stomatologu, da li zbog straha od zubara, nemarnosti ili prezaposlenosti, najčešće ima ozbiljne posledice.

RAJIN DENTAL CENTAR Stomatološka ordinacija Vršac

Stoga, iako naša laboratorija zubne tehnike izrađuje savršena protetička pomagala, mi ipak više volimo da vam zub na vreme izlečimo i sačuvamo.

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 13 839 629; +381 63 261 446;
+381 13 839 630
email : ana.rajin@gmail.com

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Sterijina 20, 26300 Vršac

Objavi Komentar