PRO TEHNO M DOO Medicinska oprema Zemun

Protehno M d.o.o. je osnovan 1991. godine kao servisno preduzeće koje je okupilo grupu mladih stručnjaka u raznim oblastima tehnike i mehanike.

5.00 / 5
Uporedi Print

PRO TEHNO M DOO Medicinska oprema

Protehno M d.o.o. je osnovan 1991. godine kao servisno preduzeće koje je okupilo grupu mladih stručnjaka u raznim oblastima tehnike i mehanike.

Na početku je funkcionisalo kao servis medicinske opreme za potrebe domaćih ustanova za zaštitu zdravlja ljudi. Vremenom je ugled preduzeća rastao i novi klijenti su se javljali po preporuci.

Danas Protehno M-ov servis broji 5 stalno zaposlenih servisera koji su uvek spremni da se jave na poziv klijenta. Naši serviseri su stručni, efikasni i uporni u rešavanju Vaših najrazličitijih problema.

Protehno M-ov servis je veličine 50 m2 gde se nalaze svi potrebni alati, mašine i aparati za ispitivanje ispravnosti medicinskih uređaja. Posedujemo tri automobila za prevoz ljudstva i medicinskih uređaja do i iz medicinskih ustanova.

Neki od naših klijenata su Klinički centar Srbije, Institut za kardio vaskularne bolesti Vojvodina, Univerzitetska dečja klinika Tiršova, Klinički centar Zemun kao i mnogi drugi.

Ovlašćeni smo serviseri kompanije za proizvodnju opreme za sterilizaciju CISA S.p.A iz Italije kao i domaće kompanije Medical Systems iz Beograda koja je proizvodila sterilizatore i inkubatore za bebe.

Vršimo održavanje sistema za pripremu vode kako za sterilizaciju tako i za laboratorije. Popravljamo suve sterilizatore, stone autoklave, centrifuge, elektronske i mehaničke vage, lepilice za sterilizacione kese, ultrazvučne kade…

Proveravamo ispravnost rada EKG aparata i vršimo sitne popravke. Iza nas stoji 20 godina iskustva i lista zadovoljnih korisnika.

Proizvodi

Parni sterilizator, Plazma sterilizatori, Parno-formaldehidski sterilizatori, Ultrazvučne kadice, Injex, Medicinski nameštaj, EKG kablovi …

Usluge

Bavimo se servisiranjem opreme za sterilizaciju, svih tipova sterilizatora kao i prateće opreme. Ovlašćeni smo servis opreme sledećih proizvođača: Cisa S.p.A. i Medical system Beograd.

Partneri

Za ovih skoro 20 godina postojanja ostvarili smo saradnju sa preko pedeset stranih partnera od kojih neke zastupamo kao ovlašćeni distributeri.

  • Adresa Cara Dušana 203, Zemun

Objavi Komentar