PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA DR JELISAVAC

0 / 5
Uporedi Print

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA DR JELISAVAC

Pedijatrijska ordinacija vrši pedijatrijske preglede, kao i usluge pulmologa, psihologa, fizijatra, hirurga, neurologa, endokrinologa, dermatologa itd.

PEDIJATAR

Mr sci. med. dr Biserka Jelisavac, pedijatar – pulmolog. Briga o zdravlju deteta roditeljima je na prvom mestu, a izbor pedijatra jedna od najvažnijih odluka. Kome ćete poveriti obavezan pedijatrijski pregled i lečenje deteta, od krucijalnog je značaja.

NEONATOLOG

U ordinaciji se radi i sa novorođenim bebama, kojima je potrebno često praćenje, kako bi se dobio uvid u njihov rast i razvoj od prvog dana.

PULMOLOG

Ass. mr sci. med. Gordana Vilotijević DautovićKada se kod deteta primete simptomi karakteristični za plućne bolesti, veoma je važno bez odlaganja se javiti pulmologu, koji će obaviti pulmološki pregled deteta, dati dijagnozu i, prema potrebi, prepisati terapiju.

PSIHOLOG

Nada Todoreskov, klinički psiholog. Poseta psihologu poželjna je kad god se pojavi određeni problem kod deteta, u porodici ili okolini, a koji se manifestuje kroz neuobičajeno ponašanje deteta ili adolescenta.

 

FIZIJATAR

Pregled dečijeg fizijatra važan je za rast i razvoj deteta od najranijeg uzrasta. Fizijatar će predložiti stimulativne i korektivne vežbe kod distonije i lošeg držanja tela.

OTORINOLARINGOLOG

U ordinaciji Jelisavac se obavlja pregled, dijagnostika i lečenje bolesti uha, grla i nosa, rešava se bol u uhu, bol u grlu, upale gornjih disajnih puteva, upale krajnika, alergijjski rinitis, …

NEFROLOG

Dr Jelena Bubalo, pedijatar – nefrolog. Nefrolog za decu obavlja dijagnostiku i lečenje bolesti bubrega i mokraćnog sistema, te je njegov pregled bitan za učestale infekcije mokraćnih puteva, noćno mokrenje, …

NEUROLOG

Dečiji neurolog prati razvoj neurorizične i prevremeno rođene dece, kao i dece sa specifičnim motornim razvojnim poremećajima. Usluge neurologa su potrebne kod eilepsije i epileptičnih sindroma, metabulopatije, …

ENDOKRINOLOG

Dečiji endokrinolog zadužen je za lečenje šećerne bolesti, poromećaje rada štitaste žlezde, gojaznosti i poremećaja ishrane, poremećaja menstrualnog ciklusa, poremećaja polnog sazrevanja, poremećaja rasta.

DERMATOLOG

Problemi sa nežnom dečijom kožom često uspaniče roditelje, jer ne znaju kako da neutrališu crvenilo, osip, perutanje, svrab, plikove…

IMUNOLOG-ALERGOLOG

Dr Andrea Đuretić, pedijatar imunolog – alergolog. Primetili ste kod deteta neku od alergijskih reakcija? Ili ste zabrinuti jer neko u Vašoj porodici ima alergiju, pa se plašite da ju je nasledilo i dete? Stručnu mišljenje daće dečiji imunolog-alergolog.

LOGOPED

Određen broj dece, kroz neku od razvojnih faza, ima problema sa pravilnim izgovaranjem glasova, mucanjem ili promuklošću. Odlazak kod logopeda veliki je korak ka tome da dete uvežba da pravilan izgovor, …

GASTROENTEROLOG

Kod bilo kakvog poremećaja gastroenterološkog trakta, bez odlaganja se javite lekaru specijalisti, koji će uliniti sve da se kod deteta uspostavi normalno varenje.

DEČIJI HIRURG

Dečiji hirurg je tu da uradi ultrazvuk kukova, primeti deformacije stopala, vrata i kičme, dijagnostifikuje i leči preponsku kilu, fimozu, nespušteni testis.

 

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
10.00h – 13.00h, 16.00h – 20.00h 10.00h – 13.00h, 16.00h – 20.00h 10.00h – 13.00h, 16.00h – 20.00h 10.00h – 13.00h, 16.00h – 20.00h 10.00h – 13.00h, 16.00h – 20.00h - -

Objavi Komentar