Dr Chen Akupunktura Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Dr Chen Akupunktura Beograd

Zlatne ruke doktora Čena 
Dok zapadna medicina leči bolesti kineska medicina leči ljude 

Nesumnjivo je sve više pacijenata koji se, razočarani u zvaničnu medicinu, naše bolnice i lekare, okreću tradicionalnom načinu lečenja najmnogoljudnije zemlje sveta. Sa svojim jedinstvenim filozofskim pristupom lečenju i pozitivnim efektima koje ono ima na ceo organizam, tradicionalna kineska medicina ni za nas više nije tajna skrivena iza Kineskog zida. Po diplomiranju na Medicinskom fakultetu u Šangaju i specijalizacije na uglednoj klinici za ortopediju, naš doktor Čen je pomogao hiljadama ljudi u svojoj rodnoj zemlji, a u našoj to čini poslednjih 18 godina.
 

Dok zapadna medicina leči bolesti kineska medicina leči ljude – ističe doktor Čen. Tradicionalna kineska medicina je najstariji, u kontinuitetu praktikovani, naučni medicinski sistem u svetu. Ona nije narodna medicina niti nadrilekarstvo, već složen i precizan sistem zdravstvene zaštite, ozvaničen i od strane Svetske zdravstvene organizacije. Ponikla na osnovama taoističke filozofije, kineska medicina ljudsko telo vidi kao mali univerzum sa nizom medjusobno povezanih sistema, koji kada su u ravnoteži održavaju zdravo funkcionisanje ljudskog organizma.

 

Bolesti nastaju usled neravnoteže jina i janga u organizmu, dve energije koje se stalno menjaju pretapajući se jedna u drugu. Doktor Čen ističe da nijedna bolest nije izolovana, i da ako boli neki od spoljašnjih organa, onda je problem u nekom od unutrašnjih. Tako ne treba lečiti samo bolest ili organ pojedinačno, već čitav organizam. U obzir se uzima celokupna slika pacijenta – ne samo njegovo fizičko već i mentalno, emocionalno i duhovno stanje.

 

Ako nekome ne može da pomogne, doktor Čen to kaže pri prvom susretu, tako da obolelima ne daje lažne nade. Naročito je uspešan u lečenju od posledica moždanog udara, raznih oblika reume, degenerativnih oboljenja kičmenog stuba, diskus hernije, spondiloze, išijasa, ukočenosti, neuralgija, glavobolja i migrena, alergija, kao i kod problema sa želucem i ostalim organima digestivnog trakta, srčanih problema, pareza, cerebralne paralize, astme, problema sa prostatom, pada imuniteta.

  

– Svaki pacijent je priča za sebe – kaže nam doktor Čen. – Svakome valja pronaći odgovarajuću terapiju što zahteva potpunu koncentraciju, veštinu i snagu. Broj tretmana zavisi od stanja u kome se nalazi organizam pacijenta, koji često trpi ne samo od bolesti, već i uticaja neadekvatnog ili parcijalnog lečenja.

Dr Chen Akupunktura Beograd

063 816 86 65

 

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 13:00 -
  • Adresa Kneza Sime Markovića 7, Stari grad

Objavi Komentar