Dom Zdravlja HEMIKAL Lazarevac

Dom Zdravlja Lazarevac

5.00 / 5
Uporedi Print

Dom Zdravlja HEMIKAL Lazarevac

U januaru 1995. godine specijalista medicinske biohemije diplomirani biohemičar Olga Mihajlović osniva prvu privatnu medicinsku laboratoriju za kliničku dijagnostiku u Valjevskom okrugu. I ostala je (laboratorija) ”uvek prva” u mnogim stvarima:

  • prva javna zdravstvena ustanova koja je pacijente primala tokom celog dana;

  • laboratorija otvorenih vrata i vikendom;

  • laboratorija koja uz sve potrebne stručne i zakonske sertifikate radi poslove iz najvećeg broja medicinskih grana;

 

Prva laboratorija koja je redovnim stručnim nadzorom dobila prestižnu potvrdu da zadovoljava uslove rada propisane zakonom i da može da otpočne proces pribavljanja sertifikata i akreditacija za učestvovanje u projektima Svetske zdravstvene organizacije.

Inovativnost, stručnost, posvećenost i profesionalizam zaposlenih, pouzdanost rezultata uvela je na vrata medicinske laboratorije “Hemikal” na stotine gradjana koji su svojim zadovoljstvom “uveli” medicinsku laboratoriju “HEMIKAL”u Polikliniku “HEMIKAL” januara 2005.godine. Nove prostorije, novi osnivački akt i statut definišu polikliniku Hemikal kao zdravstvenu ustanovu sa širokim spektrom usluga pacijentima ali i drugim zdravstvenim ustanovama (bolnicama, lečilistima, zavodima, privatnim lekarskim ordinacijama…) ne samo u smislu laboratorijske dijagnostike već i više u oblasti specijalizovanih pregleda dece i odraslih, specijalističke ordinacije, ultrazvučni kabineti, kardiološki kabinet, terenska služba i stalno usavršavanje zaposlenih doveli su polikliniku Hemikal na prag Doma zdravlja.

 
I ono sto se pre 12 godina želelo u januaru 2007. se i ostvarilo – počeo je sa radom prvi privatni dom zdravlja u Valjevu i valjevskom kraju i zove se “HEMIKAL”.

Dom Zdravlja Hemikal Lazarevac

U radom delu doma zdravlja nalazi se 10 specijalističkih ordinacija sa odgovarajućim čekaonicama, ultrazvučni kabinet, kardiološki kabinet, holter EKG-a, holter krvnog pritiska itd, kompletna laboratorijska dijagnostika, biohemijske, hematološke, mikrobiološke, virusološke, imunološke, alergološke i druge analize.

 

Terenska služba Doma zdravlja radi 14 sati dnevno i opremljena je ultrazvukom najnovije generacije, aparatom za EKG, holterom EKG-a, holterom krvnog pritiska i laboratorijskim instrumentima za uzimanje uzoraka krvi i mokraće.

Dom Zdravlja HEMIKAL Lazarevac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 14 226 741; +381 65 254 29 64
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 08:00 - 19:00 09:00 - 12:00
  • Adresa Dr Đorđe Kovačević 18, Lazarevac

Objavi Komentar