Trubaci za svadbe, slavlja i veselja Trubaci Niš

5.00 / 5
Uporedi Print

h1>Trubaci za svadbe, slavlja i veselja Trubaci Niš

Majstori svog zanata vestinu sviranja trube ucili su i naucili od malih nogu uz svoje oceve i dede.

“Vec sa rodjenjem smo dobili trubu kao poklon od svojih naj blizih i nikada je nismo ispustili iz ruku. Vise od 10 godina radimo to sto najbolje umemo, da sviramo, uveseljavamo i ispunjavamo muzicke zelje svojih slusalaca. Bilo da sviramo na svadbi, veridbi, prosidbi, krstenju, maturi, rodjendanu bilo kom slavlju i veselju, slusaoce uvek iznova iznenadimo necim poznatim ili nepoznatim.“

Najtrazenija muzika od sada dolazi i kod vas. Vreme je za nove uspomene. Nasi profesionalni clanovi orkestra su spremni da odgovore na svaku vasu muzicku zelju.

Veselje sa nama je drugacije, mi smo vas pravi izbor.

Trubaci Nis – orkestar Denisa Randjelovica pravi izbor za sva veselja, za sve u Nisu i okolinu, orkestar koji ce razgaliti vasu dusu, trubaci koji ce probuditi vasa osecanja, muzika kojoj necete moci da odolite, koja vas prosto pokrece i tera na veselje.

Stojimo vam na raspolaganju, za sva dodatna pitanja nas kontaktirajte na koja cemo vam dati odgovor.

Trubaci deo vaseg veselja. Trubaci Nis za sva slavlja u Nisu a i ostalim gradovima. Uzmite mladu, iznenadite mladence, razveselite goste sta god da slavite. Ne prepustajte slucaju svoje slavlje vec nama – Trubaci Nis!

Zgrejacemo atmosferu u svakom trenutku, pri kupovinu mlade ili secenje svadbene torte.

Nas orkestar broji 10 clanova: prva truba, druga truba, treca truba, tenor, bass truba i goc.

Kvalitetna muzika, kvalitetan provod za sve one koji nas pozovu.

Najveci grad na jugu Srbije kao i ceo jug Srbije poznat je po veselju i meraku kao i trubacima ili duvackim orkestrima medju kojima smo i mi. Znamo da se veselimo ali ono sto mi radimo je da razveselimo druge.

Dajemo vam garanciju da necete pogresiti ukoliko se odlucite za nas duvacki orkestar Denisa Randjelovica.

Objavi Komentar