TIP TOP iznajmljivanje mobilnih toaleta Beograd

5.00 / 5
Uporedi Print

TIP TOP iznajmljivanje mobilnih toaleta Beograd

Osnovna delatnost firme Tip Top je iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. U stanju smo da u najkraćem roku ispunimo sve vaše zahteve u pogledu iznajmljivanja i održavanja mobilnih toaleta.

Mobilni toaleti firme Tip Top su idealno rešenje za gradilišta ili prilikom renoviranja kuća kao i za razne manifestacije kao što su koncerti, festivali, vašari…

Kabine se lako transportuju i postavljaju, ne zahtevaju pripremu terena kao ni priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. I, što je jednako važno, predstavljaju idealno ekološko rešenje koje ne narušava životnu sredinu.

Podrazumeva se da se striktno poštujemo sve evropske standarde. Za naše mobilne toalete/sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

Pored toga firma Tip Top pruža i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.

 

TIP TOP iznajmljivanje mobilnih toaleta Beograd

Za više informacije pogledajte i stranicu cene i tehničke karakteristike, a za svaku dodatnu informaciju nemojte se ustručavati da nas kontaktirate.

Kompletan servis

Firma Tip Top nudi kompletan servis u vezi mobilnih toaleta / sanitarnih sistema: dovoženje, montažu i održavanje i odvoženje.

Vaše je da obezbedite prostor za postavljanje kabine – ostalo prepustite nama.

Garancija kvaliteta

Za naše mobilne toalete / sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije za održavanje higijene u mobilnim toaletima. One, pored pouzdanosti i visoke higijene koju sprovode naši zaposleni, obezbeđuje prijatan miris unutar kabine. Za sve naše usluge garantujemo maksimalnu higijenu i kvalitet koja postoji u ovoj oblasti.

Naše sertifikate pogledajte ovde.

TIP TOP iznajmljivanje mobilnih toaleta Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 74 66 356; +381 63 377 377
tel:+381 63  377 574
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 - -
  • Adresa Ljubiše Miodragovića 75 z, 11160 Beograd - Mirijevo

Objavi Komentar