TIM Animatori Slavica Novi Sad

5.00 / 5
Uporedi Print

TIM Animatori Slavica Novi Sad

Zovem se Slavica, volim da slavim rodjendane, možda se zato tako i zovem. Sve žurke ne radim sama, i zato je tu nekoliko zanimljivih dama, a i momaka – super junaka. Uradili smo rodjendana preko 3000, iskustvo je veliko čisto da znate.

 

A sada malo bez stiha i rime da Vam ne dosadim time.

U radu sa decom sam od 2001. godine.
Osim animacije koju sam počela 2001. radila sam i kao profesor fizičkog vaspitanja u školi jer mi je to struka, čak i kao vaspitač 5 god. u privatnom vrtiću “Kockica” gde je sve i počelo, a drago mi je da jeste, jer animaciju jako volim i radim je srcem što deca i roditelji vide, a kako ljudi kažu: ” kašalj i ljubav se ne mogu sakriti”.

Takođe radimo: Dan firme/ Family day, Promocije, Manifestacije za decu…

 Imamo: Maskote, Štule, Žongliranje, Animaciju, Mađioničara, Likove iz crtanih filmova, Face painting, Balone od sapunice, Predstave za decu, Vođenje programa za decu.

Moj TIM je vrlo pozitivnog duha, za smeh, humor i radost imaju sluha. I zato ako zelite da vidite naš rad, pogledajte sajt sad.

Moja animacija dece (uzrast do 9 godina) je karakteristična po tome jer vrlo retko koristim takmičarske igre gde dominiraju motoričke sposobnosti dece, jer mi je bitno da se sva deca dobro osećaju i dobro provedu. Zato je moj program baziran na igrama kojima zasmejavam decu, a i odrasle, i uz svaku igru koristim zanimljiv rekvizit koji tome doprinosi.

Za starije uzraste ( od 9­ do 12 godina) osim igara zabavnog karaktera ima i takmičarskih igara. Nosim mnogo rekvizita, “zezalica” i maski, kako za sebe tako i za decu i uz pomoć njih pravimo smešne performanse. U pojedinim igrama zajedno sa decom animiram i uključujem i roditelje što izaziva pozitivne kritike.

U program ulaze i veliki baloni od sapunice, gde svako dete bude u balonu.

 

Pravim i velike balone od sapunice štapovima, idealne za rođendane napolju. Osim balona u program ulazi i crtanje po licu četkicama kao i ozvučenje koje uvek nosim sa sobom.

 

TIM Animatori Slavica Novi Sad

 (+381 64 266 01 57)

  • Adresa Novi Sad, Srbija

Objavi Komentar