Šetanje i Kupanje Pasa – Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Šetanje i Kupanje Pasa – Beograd

Šetanje pasa Una pruža uslugu čuvanja različitih vrsta pasa: mali, srednji i veliki. Kao ponosni vlasnik tri psa i veliki ljubitelj pasa,kinolog,autor magazina „Pas“(pisala o jazavičarima) već dugi niz godina, Una profesionalno, odgovorno i sa zadovoljstvom nudi uslugu šetanja pasa u svim delovima Beograda.Una je buduća autorka i knjige o Dobermanima,čija je izrada u toku.

Ukoliko zbog povećanog obima posla nemate vremena da prošetate Vašeg ljubimca, šetanje pasa Una je pravo rešenje za Vas. Uz mnogo ljubavi, brige i pažnje koju posvećuje svakoj životinji, Una će biti savršeno društvo Vašem malom ili velikom ljubimcu, onda kada Vi niste u prilici.

Iako praktikuje rad sa svim rasama, Una posebno voli velike pse, kao što su: rotvajleri, dobermani, šnauceri, ovčari… Šetnje pasa se mogu praktikovati jednom ili više puta dnevno, u skladu sa zahtevima vlasnika i potrebama njegovog ljubimca.

Po dogovoru sa vlasnikom, Una dolazi na adresu po ljubimca, vodi ga u šetnju omiljenim stazama ili po parku, i vraća ga u Vaš dom. Pored druženja sa Vašim ljubimcima, po potrebi, pruža i usluge kupanja pasa kako bi posle šetnje bio savršeno čist i mirisan.

Ako želite savršenu uspomenu na Vašeg ljubimca, Una se bavi crtanjem portreta pasa. U svom radu koristi pastelne boje, tako da svaka slika predstavlja malo umetničko delo koje će oduševiti sve članove porodice

Šetanje Pasa:

 

 

Kupanje Pasa:

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 07:00 - 22:00 - -
  • Adresa Dragoslava Srejovića 18,Beograd

Objavi Komentar