SERVIS I PRODAJA ŠTAMPAČA I FOTOKOPIR APARATA INTEGRA BIRO

Servisiranje i prodaja biro opreme i potrošnog materijala

5.00 / 5
Uporedi Print

SERVIS I PRODAJA ŠTAMPAČA I FOTOKOPIR APARATA INTEGRA BIRO

INTEGRA BIRO d.o.o. osnovana je 1988. godine kao servis za popravku CANON fotokopir aparata i CANON I HP štampača. Danas se bavi uvozom, prodajom i servisiranjem biro opreme CANON i HP programa : fotokopir aparatima, multifunkcijskim uređajima, faks aparatima, štampačima… prodajom potrošnog materijala, rezervnih delova, dopunom laserskih kertridža. Bavimo se i rentiranjem fotokopir aparata.  U ponudi imamo nove i polovne uređaje, na koje je garancija 12-24 meseca.

 

Zahvaljujući dugogodišnjem radu u oblasti birotehnike i opstajući u svim uslovima poslovanja, a obzirom na naš veliki trud i želju da pomognemo našim korisnicima pri izboru i nabavci opreme, NTEGRA BIRO ima korisnike koji su sa nama od samog osnivanja. Naši serviseri prolaze obuku na CANON seminarima i imaju potrebne sertifikate, te su obučeni za uređaje i nove i stare generacije.

 

INTEGRA BIRO se trudi da zadovolji potrebe svojih korisnika, a uz svesrdnu pomoć naših saradnika i partnera, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva.

 

INTEGRA BIRO ima svoje predstavništvo u Kruševcu. Imamo preko 1000 korisnika. Mreža naših korisnika pokriva čitavu Srbiju. Za obavljanje delatnosti imamo sopstveni prostor i vozni park.

 

Odziv na pozive van Beograda je 24 časa, u Beogradu 12, a u hitnim situacijama svega nekoliko sati.

 

Kompanije CANON i HP, svetski priznate, sa višedecenijskim postojanjem i ugledom, nesumnjiva su garancija kvaliteta opreme koju nudimo.

SERVIS I PRODAJA ŠTAMPAČA I FOTOKOPIR APARATA INTEGRA BIRO

011/397-57-27
011/247-65-94
063/20-02-73

  • Adresa Vojvode Skopljanca 5, Beograd

Objavi Komentar