Servis Gitara Žarko Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Servis Gitara Žarko Beograd

Servis gitara u Beogradu – Žarko. Ukoliko već posedujete ili ste tek kupili gitaru, morate biti svesni da je njoj sa vremena na vreme potrebno odraditi servis ili setup da bi nastavila da proizvodi harmoniju tonova. Mi Vam nudimo profesionalan i povoljan servis, uz usluge:
– nivelacija i zamena pragova na gitarama
– izrada kobilica od kosti
– promena radijusa i ugla vrata – neck reset
– ispravljanje prednje ploče
– saniranje oštećenja i lomova
– lakiranje gitara šelakom – francuska politura
– zamena žica
– poliranje
– setup gitare
– čišćenje cele gitare
– reparacija gitare

Bilo da postoji problem sa žicama gitare, u vidu preniskog, previsokog lociranja, problema sa intonacijom, pragovima, čivijama, kobilicom, magnetom i slično – ne brinite! Pozitivna vest jeste da velika većina tih stvari može da se reši servisom, ako se preda stručnim rukama.

 

 

Upravo je naš servis gitara Žarko prava izbor za Vašu gitaru kojoj treba uopšteno servisiranje, čišćenje, reparacija, setup ili pak preciznije rešenje nekog problema. To mogu biti nivelacija ili zamena pragova na gitari, saniranje lomova, ispravljanje prednje ploče, promena radijusa i ugla vrata odnosno neck reset ili pak lakiranje gitara šelakom, takozvana francuska politura.

 

Radimo jedinstven posao koji retko ko radi, te smo odlučili da budemo potpuno predani, a zatim i veoma stručni u svom poslu, kako bi zadovoljili standarde klijenata koji nam ukažu poverenje. Svaki problem sa Vašom dragocenom gitarom predstavlja za nas izazov sa kojim ćemo se vrlo rado pozabaviti.

  • Adresa Ustanička 189 , Beograd

Objavi Komentar