Prevodilačka agencija i ovlašćeni sudski tumači BG Prevodi

0 / 5
Uporedi Print

Prevodilačka agencija i ovlašćeni sudski tumači BG Prevodi

Prevodilačka agencija BGprevodi osnovana je pre skoro 10 godina sa ciljem da svojim klijentima u najkraćem roku pruži svaku vrstu prevodilačkih usluga vrhunskog kvaliteta.

Prevodilačka agencija i ovlašćeni sudski tumači BG Prevodi

Našim klijentima obezbeđujemo prevode sa svih svetskih jezika na srpski jezik i obratno. Vrhunski stručnjaci, takođe, prevode tekstove sa jednog stranog jezika na drugi.

Pored prevođenja, agencija BG prevodi nudi usluge sudskog tumača, odnosno overe prevoda, kao i lekturu i korekturu tekstova bilo koje vrste.

Prevodilačka agencija BGprevodi, osim pisanih prevoda obezbeđuje usmeno prevođenje (simultano i konsekutivno) za potrebe sastanaka partnera, za predavanja, konferencije, seminare, okrugle stolove i druge slične prilike.

Prevodilački tim čine profesionalni prevodioci sa dugogodišnjim prevodilačkim iskustvom, kvalifikovani da prevode tekstove iz raznih oblasti.

Klijentima sa teritorije Beograda, agencija BG prevodi besplatno dostavlja prevode.

Prevodilačke oblasti za koje smo se specijalizovali su:

-ekonomija

-bankarstvo

-osiguranje

-finansije

-marketing i trgovina

-pravo

-IT

-tehnika

-mašinstvo

-obrazovanje

-turizam

-sport

-automobilska industrija

Prevodilačka agencija i ovlašćeni sudski tumači BG Prevodi

IZRADA PISANIH PREVODA
Izrada prevoda overenih od strane ovlašćenih sudskih tumača, kao i izrada pisanih prevoda bez overe sudskog tumača.

LOKALIZACIJA PREVODA
Izrada prevoda koji su jezički i stilski prilagođeni tržištima za koja su namenjeni (web stranice, marketinški materijali…).

OVERA KOD SUDSKOG TUMAČA
Overa prevedenih dokumenata kod ovlašćenih sudskih tumača je preduslov za pravnu verodostojnost prevoda. BGprevodi vam omogućavaju overe kod sudskih tumača za svu neophodnu dokumentaciju.

SIMULTANO PREVOĐENJE
Simultano prevođenje je jedan od kompleksnijih usluga koje prevodilačka agencija obezbeđuje svojim klijentima. Agencija BGprevodi svojim klijentima omogućuje i ovu uslugu, na najvišem mogućem nivou.

Ukoliko želite da nas kontaktirate za dodatne informacije, kontaktirajte nas putem e-maila, telefona i mi ćemo se odazvati vašem upitu u što kraćem roku.

 

  • Adresa Vladimira Popovića 38-40, Beograd

Objavi Komentar