Parketar Đukić Novi Sad

0 / 5
Uporedi Print

Parketar Đukić Novi Sad

Postavljanje parketa pripada kategoriji završnih radova u građevini. Ovaj posao potrebno je obaviti stručno i temeljno, kako zbog funkcionalnih, tako i zbog estetskih svojstava građevinskog objekta.

 

Parketar Đukić Novi Sad pruža kompletne usluge hoblovanja i lakiranja parketa. Poznato je da je parket kao materijal dugotrajniji od bilo kog veštačkog materijala koji je moguće postaviti umesto njega. Pored toga ima veliku estetsku vrednost i mnoge druge povoljnosti koje veštački podopokrivački materijali nemaju.

Parketar obavlja reparaciju parketa prilikom oštećenja lakše nego s bilo kojim drugim materijalom. Parketu je lakše vratiti izgubljeni sjaj, te nakon parketarove intervencije parket može izgledati kao nov.

 

Pomoću savremenih mašina koje koristimo pri skupljanju prašine nastale hoblovanjem u mogućnosti smo da očuvamo ostale zidove od prljanja. Ukoliko su neki delovi parketa previše oštećeni, određene delove je potrebno izvaditi i zameniti novim, da bi se nakon završenog hoblovanja primetila razlika.

Kada je reč o brušenju starog parketa, neophodno je detaljno čišćenje i odmašćivanje poda. Grubo brušenje vrši se kako bi se uklonili tragovi starog laka.

Danas je parketarima na raspolaganju veliki broj podnih obloga i različitih vrsta parketa. Takođe, parketar je u mogućnosti da postavi parket na više načina.

Klasičan parket, kada ga parketar Đukić iz Novog Sada postavi, pruža toplotnu i zvučnu izolaciju i može estetski doprineti utisku proširenja ili smanjenja prostora.

 

Parketar Đukić vam nudi usluge postavljanja parketa a pored toga dobijate i:

-hoblovanje parketa,

-postavljanje laminata,

-izrada mozaika.

Ukoliko želite da pod u vašoj kući izgleda lepo, da bude kvalitetan, zanimljiv Parketar Đukić je za vas. Radimo jako kvalitetno i po dogovoru. Poštujemo vaše želje i zahteve jer nam je zadovoljstvo klijenata najvažnije.

 

Parketar Đukić Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 05 67 420
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 -
  • Adresa Đorđa Rajkovića 10/4, Novi Sad

Objavi Komentar