Orkestar za svadbe Šešir moj Čačak

Bend „Šešir moj“ će vam obezbediti nezaboravne trenutke uz našu muziku za Vaše veselje!

0 / 5
Uporedi Print

Orkestar za svadbe Šešir moj Čačak

Sastav orkestra čine: Bubnjevi, bas gitara, solo gitara, klavijature, harmonika, saksofon, muski i zenski vokal.. Članovi orkestra „Šešir moj“ nisu samo virtuozi na svojim instrumentima, već i sami često zapevaju ne bili sa svojim vokalima obogatili neku kompoziciju. Upravo to je ono što nas razlikuje od ostalih orkestara, te daje dinamiku, i draž našim nastupima.

 

Članovi orkestra za svadbe „Šešir Moj“ su iskusni muzičari ponikli u kafani.

 

Kafanski koreni su napravili dobru podlogu za naše svirke, pa bez problema možemo da vam odsviramo kako neku baladu, tako i neku modernu rok numeru. Većina orkestara svira narodnu, zabavnu, stranu muziku, ali mi sviramo SVE. Naš orkestar za svadbe je zadržao tu suštinu, sirovost, energiju i autentičnost, što je bitno za dobru atmosferu na proslavama.
Razgovor potpuno različitih instrumenata i stilova, zahvaljujući dobrom aranžmanu i uigranosti članova našeg orkestra za svadbe „Šešir Moj“, stvara očaravajuću harmoniju.

 

Naša muzika se uvek izvodi uživo, kod nas nema pevanja na plejbek, tako da ćete sigurno uživati u našim pesmama koje izvodimo na venčanjima, banketima, rođendanima i ostalim događajima.

Orkestar za svadbe Šešir moj Čačak

  • Adresa Ljubic polje 557 , Čačak, Srbija

Objavi Komentar