MIKONIK DOO Montaža, servis i održavanje liftova Novi Sad

Montaža, servis, održavanje i remont liftova

5.00 / 5
Uporedi Print

MIKONIK DOO Montaža, servis i održavanje liftova Novi Sad

37+ Godina Iskustva

Delatnost firme Mikonik doo je montaža, servis, održavanje i remont liftova, a od 2008. godine počeli smo i uvoz najsavremenijih, pouzdanih hidrauličnih i električnih liftova različitih tipova, namena (putnički, teretni, pluteretni) i nosivosti za stambene, poslovne i stambeno – poslovne objekte.
Naš glavni montažer ima 37 godina iskustva u montaži. Montirao je liftove u zgradama od 54 sprata u Londonu – Engleska, Permu – Rusija, lift u Huseinovoj rezidenciji i veliki broj liftova po celoj bivšoj Jugoslaviji.

  

Servis Liftova

Da bi obezbedili vrhunske performanse zgrade, zaštitili lift u zgradi, i produžili život imovine naših kupaca, programi održavanja Mikonik-a su dizajnirani da zadovolje stroge operativne parametre, dok su dovoljno fleksibilni da zadovolje jedinstvene potrebe klijenata.
Konstantno, pouzdano i sveobuhvatno održavanje lifta je od suštinskog značaja za glatko i pouzdano funkcionisanje lifta vaše zgrade. Slabo održavanje može ugroziti performanse lift-a, uključujući zaustavljanje liftova i neprijatnih iskustva tokom vožnje lifta, koji može da označi zgrade za nesigurne i ne-pouzdane liftove.

https://i.imgur.com/wEr9gnm.jpg 

Remont Liftova

Većina liftova koji se ugradjuju trebalo bi da rade 30 do 40 godina , medjutim zbog napretka tehnologije oni zastarevaju i bez obzira na dobro održavanje servisera može da se desi da se oni moraju remontovati na taj način da se moraju zameniti vitalni delovi lifta, kao što je motor, pumpa, klip i td. Zbog napretka tehnologije često je teško pronaći te delove tako da je zamena istih moguća samo sa kompatibilnim delovima novijih generacija.
Mora se naglasiti da su postojeći liftovi, ako su pravilno održavani i periodično ispitani, sigurni.
Periodfična, tj. godišnja kontrola lifta je obavezna i ona daje sigurnost korisnicima da je lift u ispravnom stanju i siguran za upotrebu.

 

Резултат слика за lift fix

MIKONIK DOO Montaža, servis i održavanje liftova Novi Sad

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 64 115 30 31; +381 65 871 23 06
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
    08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
    • Adresa Bulevar Patrijarha Pavla 1A, 21000 Novi Sad

    Objavi Komentar