Megamix Band – Šabac

0 / 5
Uporedi Print

Megamix Band – Šabac

Megamix Band možete angažovati za venčanja, svadbe, korporativne proslave, N. godine, klupske i festivalske svirke. Megamix Band postoji od 2003. godine i do sada je objavio tri studijska albuma i nekoliko singlova. Sva tri albuma žanrovski su bila najbliža pop muzici, sa kojih se izdvojilo par hitova.

 

Na poslednjem albumu pod nazivom “Gledaj anđela” koji je objavljen 2012. godine mesto glavnog vokala pripalo je Nataši Stević, a od februara 2012. godine bendu se pridružuje i Bojan Veličković. Megamix Band od tada postaje prepoznatljiv kao jedan od retkih bendova koji u svom sastavu imaju ženski I muški vocal, a za Natašu i Bojana kažu da čine jedinstveni tandem koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Ono čime se Megamix Band može podičiti jeste činjenica da je od svog osnivanja do danas zabeležio preko 2.000 nastupa u zemlji i inostranstvu.

 

Hit singl iz 2014. Ljubavnik i Drug je dokazao da publika u Srbiji i dalje veoma ceni kvalitetnu pop muziku, pa je Megamix Band nastavio u istom smeru i nedavno objavio novi singl pod nazivom Peti Kec.

 

MegaMixBand cini skup iskusnih i jako dobrih muzicara,tako da je nas repertoar veoma širok. Strana pop, rock, evergreen i disco muzika, domaci rock i pop, starogradska i naravno stara i nova narodna muzika….

 

Nesto što nas izdvaja iz mase bendova je to sto na nastupima izvodimo i italijanske operete, grcke i spanske hitove, par ruskih i portugalskih pesama, filmsku muziku i još dosta toga nesvakidašnjeg…u dogovoru sa vama naravno možemo izvesti i neke pesme koje nisu na nasem standardnom repertoaru tako da prakticno možete sami kreirati vas event!

Objavi Komentar