Mašinska izrada cementne košuljice Žabalj Đurđevo KURUŠIĆ

0 / 5
Uporedi Print

Mašinska izrada cementne košuljice Žabalj Đurđevo KURUŠIĆ

Sa iskustvom u gradjevinarstvu preko 20 godina, trudili smo se da kvalitet našeg rada uvek ispuni sva očekivanja naših klijenata.

Vremenom, počevši sa izradom cementne košuljice kao primarnom delatnošću, došli smo do najvišeg nivoa  pružanja te usluge, bilo da su u pitanju kuće, pomoćni objekti, zgrade ili garaže.

Naše usluge:

  • Izrada cementne košuljice (ili izlivanje ravnajućeg sloja, kao primarna delatnost firme, pruža visok nivo usluge u izradi završnog ravnajućeg sloja)

  • Laserska nivelacija poda (kako bi podovi bili idealno ravni, odnosno kako bi završni ravanjući sloj bio ravan, koristimo vrhunske i profesionalne lasere za nivelaciju površina.)

  • Postavljanje termo izolacije (pored standardne usluge izrade cementne košuljice pružamo uslugu postavljanja termo izolacije pre izrade završnog ravnajućeg sloja.)

  • Postavljanje zvučne izolacije (ukoliko imate višespratne objekte, a potrebna Vam je što bolja zvučna izolacija, naš tim može da Vam pomogne u ugradnji i odabiru zvučne izolacije pre izrade završnog ravnajućeg sloja.)

Tokom svih godina poslovanja, trudili smo se da nam zadovoljstvo klijenata bude na prvom mestu. Uz takav pristup i dugogodišnje iskustvo naših majstora ostvarili smo odličan odnos sa našim klijentima a sa nekima je to preraslo i u dugogodišnju saradnju. Proverite zašto smo najbolji!

Uz stručan tim naših majstora i dugogodišnje iskustvo koje imamo spremni smo da ispunimo sva Vaša očekivanja.

Prepustite da Vaše neravnine postanu naš problem!

Mašinska izrada cementne košuljice Žabalj Đurđevo KURUŠIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 66 956 19 74
email : [email protected]

  • Adresa Đurđevo, Novi Sad
    Srbija

Objavi Komentar