Pobednik Nekretnine

5.00 / 5
Uporedi Print

Agencija „POBEDNIK NEKRETNINE” je započela svoj rad još 1993. godine u okviru Advokatske kancelarije Marković. Već više od 20 godina se bavimo ovim poslom i stekli smo poverenje i ugled. Iz godine u godinu poboljšavamo naše usluge kako biste mogli da dobijete sve što Vam treba na jednom mestu.

Polazeći od Vaših zamisli, a oslanjanujući se na naše iskustvo, u prilici smo da Vam pomognemo i ponudimo funkcionalna rešenja po Vašoj želji u vrlo kratkim rokovima. Veliku pažnju poklanjamo valjanosti pravne dokumentacije i izradi ugovora, što su i najveće garancije kvaliteta naše usluge.

Našu ponudu, pre svega, izdvaja sveobuhvatna posrednička usluga u oblasti prometa i zakupa nepokretnosti na celom području Grada Beograda, stalna poslovna saradnja sa advokatskom kancelarijom, obučeni i licencirani agenti, kao i povoljne cene za sve zahteve naših klijenata.

Na Vaš poziv naš agent će doći da utvrdi koja vrsta usluge odgovara Vašim potrebama i posavetovaće Vas šta je sve potrebno uraditi kako bi uspešno otpočeli planirani posao.

Pozovite nas, mi ćemo doći do Vas, da zajedno pronađemo ili prezentujemo Vaš životni ili poslovni prostor!

  • Adresa Jurija Gagarina 227, lokal br. 194 tržni centar Enjub, Beograd

Objavi Komentar