NUTRIKOND DOO Pančevo-Veleprodaja slatkiša

0 / 5
Uporedi Print

Nutrikond DOO Pančevo osnovan je 2014. godine od strane manjinskih vlasnika firme DAŽ, u kojoj se proizvode konditorski proizvodi robne marke „Nutrikond“.

Naša osnovna delatnost je trgovina konditorskim proizvodima. Počeli smo sa željom da dodatno promovišemo proizvodni program DAŽ-a na tržištu Srbije, ali vremenom su se izdefinisale četiri oblasti našeg rada:

·         proizvodnja konditora

·         trgovina konditorskim proizvodima

·         trgovina sirovinama za proizvodnju konditorskih proizvoda i ostalim proizvodima

·         konsultantske usluge

Mi smo mlada firma koja oko sebe okuplja mlade ljude, kojima je cilj stalni napredak, usavršavanje i poboljšanje kvaliteta rada u svim oblastima. Imamo odličnu saradnju sa velikim brojem firmi u Srbiji i svoje klijente stavljamo na prvo mesto.

 • Adresa Vojvođanska 7, Pančevo
 • Dobar dan,
  Zovem se Marijana Janosevic imam 27 god. Ja sam iz malog mesta Toponica kod Pozarevca. Ne zaposlena sam i u potrazi za poslom u struci a i izvan nje. Diplomirala sam na unverzitetu agronomie i veterine u Temisvaru u Rumuniji. Steceno zvanje je Diplomirani inzenjer prehrambene tehnologije, smer: kontrola i expertiza prehrambenih proizvoda. Ne znam da li ste u potrazi za radnicima ali ja bih konkurisala za posao. U struci nemam radnog iskustva. Volim da ucim,radim i napredujem. Takodje volim timski rad i veoma se dobro snalazim u njemu. Ako vas moji email malo zainteresovao i ako primate radnike,molim vas kontaktirajte me.
  Kontakt podaci: Marijana Janosevic 12311 Malo Crnice,Toponica
  0612713918
  S’duznim postovanjem
  Marijana Janosevic

 • Postovani htela Sam da vas pitam da li vam treba radnica na pakovanju vasih proizvoda?Ja Sam zainteresovana za posao.Pozdrav

Objavi Komentar