Moduli za ugradnju, integralna kola, diskretni poluprovodnici COMET ELECTRONICS DOO

Moduli za ugradnju, integralna kola, diskretni poluprovodnic

5.00 / 5
Uporedi Print

Moduli za ugradnju, integralna kola, diskretni poluprovodnici COMET ELECTRONICS DOO

Glavna aktivnost kompanije je koncentrisana na uvoz, izvoz i distribuciju elektronskih komponenti za industrijsku namenu. Intenzitet godišnjeg obrta, podrška velikog broja proizvoda uključenih u Linijsku kartu, redovne isporuke od preko 50 svetski poznatih proizvođača i distributera su odredili vodeću ulogu Comet Electronics-a.

Comet Electronic je osnovan 1991 godine. Glavna aktivnost kompanije je koncentrisana na uvoz, izvoz i distribuciju elektronskih komponenti za industrijsku namenu. Intenzitet godišnjeg obrta, podrška velikog broja proizvoda uključenih u Linijsku kartu, redovne isporuke od preko 50 svetski poznatih proizvođača i distributera su odredili vodeću ulogu Comet Electronics-a.

 

Comet Electronics opslužuje više od 5000 srednjih i malih proizvođača i trgovinskih firmi. Glavni je nabavljač najvećih industrijskih kompanija.

Skladišta Comet Electronics-a garantuju da smo u mogućnosti da snabdemo naše potrošače sa svime u bilo koje doba po najboljoj ceni.

Takođe smo u mogućnosti da osiguramo godišnji proizvodni program naših klijenata. Možemo izvršiti specijalne porudžbine artikala koji nisu uključeni u našu Linijsku kartu za istraživačko-razvojne aktivnosti, za proizvodnju prototipova i pilot serija.

  • Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 17, Beograd - Novi Beograd

Objavi Komentar