BRANZUKA DOO

0 / 5
Uporedi Print

Branzuka je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom opreme za ugostiteljstvo. Nudimo Vam širok asortiman proizvoda izrađenih od najkvalitetnijeg stakla koje u sebi ne sadrži olovo, ni teške metale. Pored toga, naši proizvodi su atraktivnog dizajna i savršene prozirnosti. Kod nas ćete pronaći čaše, bokale, dekantere, posude, pepeljare , svećnjake, sveće i još mnogo toga.
U naš kvalitet i poslovnost do sad su se uverili K-2, Madera, Franš, Rubin, hoteli Moskva, Babe, Orašac i Leopold iz Novog Sada, čuveni vinar Mija Radovanović i mnogi drugi.

Sa ponosom ističemo da su se zahvaljujući nama ,na domaćem tržištu, po prvi put pojavile čaše brenda KROSNO SA koje su dizajnirane po najnovijim svetskim trendovima, a koje u sebi ne sadrže olovo, ni teške metale, te je svaka konzumacija pića iz ovih čaša pravo zadovoljstvo.
Takođe, naša kompanija, izdvaja iz ponude Barelli čaše koje se ne lome, a čija potvrda kvaliteta stiže sa 49. međunarodnog sajma turizma 2007. u Novom Sadu, gde su Barelli čaše dobile zlatnu medalju za kvalitet.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili mail-a.

  • Adresa Miloja Zakića 8, Beograd

Objavi Komentar