Trgovinsko Transportno Preduzeće Radović D.O.O

0 / 5
Uporedi Print

Trgovinsko Transportno Preduzeće Radović D.O.O

Preduzeće Radović D.O.O. osnovano je 1992. godine i kao osnovnu delatnost vrši transport robe za strane i domace klijente u zemlji, a prvenstveno u inostranstvu.

 

Poslednjih godina postaje sve više poznato po prevozu tereta velikog volumena, a male mase, maksimalne težine do 25 tona.

 

Vremenom i uspešnim radom postigli smo da danas, preduzeće “Radović” poseduje 35 kamiona i 50 radnika u stalnom radnom odnosu.

 

Od ukupnog broja kamiona, marke Volvo, Scania i Iveco, deset su “tandemi” tovarnog prostora 118 kubika, a 15 “mega” kamiona sa poluprikolicom tovarnog prostora 115 kubika.

Visoko standardizovani, svi kamioni su pod “ADR”-om i svi poseduju “TIR carnet” i neizostavni GPRS. Preduzeće Radović D.O.O. nalazi se u Srbiji, u Čačku, 150 kilometara od Beograda.

 

U međunaradnom transportu preduzeće Radović D.O.O. se usko specijalizovalo za rute Srbija-Rumunija-Srbija, Srbija-Poljska-Srbija i Srbija-Italija-Srbija. Pored ovih, najčešće rute su za zemlje u okruženju: Hrvatska, Slovenija, Italija, Austrija, Mađarska, Slovačka i Češka.

Trgovinsko Transportno Preduzeće Radović D.O.O

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 63 607 373
email: radovic032@beotel.net

  • Adresa Radiše Živkovića 5 , Čačak

Objavi Komentar