Dt Art – Kragujevac

0 / 5
Uporedi Print

Dt Art – Kragujevac

Domaća radinost „DT-ART“ je osnovana 2004. godine, kao radionica za umetničku izradu ukrasa za torte i kolače. Osnovna ideja je bila da doprinesemo da naša deca imaju najlepše torte na svetu, tako da smo prvobitno proizvodili samo ukrase za dečje rođendanske torte. Kasnije je asortiman  proširen i na ukrase za kolače, za mladenačke torte kao i ukrase za torte za sve druge vrste svečanosti.

 

Ukrasi za torte „DT-ART“ predstavljaju realizovane ideje tima mladih i kreativnih ljudi, a ne retko, i ideje naših kupaca. Ukrasi se izrađuju ručno od jestivih materijala sa visokim procentom šećera, zbog čega su dugog roka upotrebe i mogu se čuvati na sobnoj tempera turi. Naši ukrasi su prepoznatljivi na tržištu po visokom kvalitetu izrade, autentičnom dizajnu, pristupačnim cenama i stalnom širenju asortimana proizvoda na zadovoljstvo kupaca, kojih je iz dana u dan sveviše.

 

 

Proizvodi su zapakovani u transparentnu ambalažu koja je ekološka i namenjena prehrambenoj industriji.

 

Posebno nam pričinjava zadovoljstvo činjenica, da izrađujemo proizvode koji svakodnevno mame osmehe i oduševljenje naših korisnika.

 

  • Person Dragana Tanaskovic
  • Adresa Crvenog Barjaka 7,Kragujevac

Objavi Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *