Rasadnik – Zlatna bašta, Nova Pazova

0 / 5
Uporedi Print

Rasadnik – Zlatna bašta, Nova Pazova

Rasadnik Zlatna bašta proizvodi ukrasno listopadno i četinarsko drveće i žbunje . Nalazimo se u Novoj Pazovi na magistralnom putu Beograd-Novi Sad 25km od Beograda i 50 km od Novog Sada. Hortikulturnim poslovima se bavimo od 2000. godine, a intezivno od 2007.godine kada je i osnovan RASADNIK ZLATNA BAŠTA.

 

Osnovna delatnost nam je:

 • PRODAJA CVEĆA

 • PRODAJA ČETINARA

 

U rasadniku imamo preko 80 biljnih vrsta sa tendencijom rasta asortimana i površina. Vršimo projektovanje, izgradnju i održavanje zelenih površina, pritom mislimo na izgradnju drvoreda, parkova, ozelenjavanje okućnica, poslovnih i stambenih zgrada.

 

 Zdravstveno stanje biljaka i kvalitet zemljišta se više puta tokom godine kontroliše u novosadskom šumarskom institutu. S velikim praktičnim iskustvom koje posedujemo i sadnicama iz sopstvene proizvodnje vrhunskog kvaliteta, slobodno nam možete poveriti svoj prostor koji želite urediti.

 

Godišnja proizvodnja repromaterijala je preko 10.000 komada četinara i lišćara. Pored proizvodnje repromaterijala u rasadniku se proizvode višegorišnje sadnice u saksijama do 6 l u količini oko 5.000 komada, kao i klasična proizvodnja višegodišnjih sadnica četinara i lišćara u količini od 20.000 komada.

 

 Takođe proizvodimo kalemljene četinare i lišćare. Prioritet razvoja je širenje proizvodnje lišćara i nastavak obezbeđivanja tržišta repromaterijalom. Rasadnik je poznat po visokom kvalitetu, velikom asortimanu i niskim cenama.

 

Rasadnik vode mladi stručnjaci, agronomi koji nastoje da kvalitet robe, usluge i cene prilagode zahtevima potrošača.

Imamo najmanje dva razloga da posadite neku biljku:

 • Poboljšanje lepote naše životne okoline i

 • Nezaobilazan su faktor osiguranja čistije atmosfere i boljeg kvaliteta života.

 

U delatnosti pored proizvodnje biljnog materijala, radimo na projektovanju, izgradnji i održavanju zelenih površina i drugo. Iza nas su mnogi uređeni vrtovi kao i javne površine.

Rasadnik – Zlatna bašta, Nova Pazova

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 60 361 61 75
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Njegoševa 57
   Nova Pazova
   Srbija

  Objavi Komentar