Polimer Commerce DOO

Proizvodnja ambalaže od plastike

0 / 5
Uporedi Print

Preduzeće Polimer Commerce, je osnovano 2006. godine i počelo je sa prodajom Polistirenske (PS) I Polietilen-teraftalat (PET) folije, da bi ubrzo otpočela i proizvodnja ambalaže za konditore, od gore pomenutih folija, termoformiranjem.

Za 10 godina postojanja, Polimer Commerce radi za vodeće kompanije u konditorskoj i mlekarskoj industriji, kao i industriji sladoleda i smrznute hrane. (Bambi A.D. Požarevac, Imlek A.D. Beograd, Mlekara A.D Subotica, Frikom A.D Beograd, Ledo D.D Zagreb, Cermat Makedonija,Niška Mlekara A.D., Kuč Company d.o.o., Mlekopordukt Zrenjanin, Meggle d.o.o. Srbija…). Preduzeće Polimer Commerce je 2012 godine završilo novi poslovni objekat i halu koju prate svi svetski standardi kvaliteta i životne sredine. Sve mašine su termoformirke, tako da je taj oblik prerade plastičnih masa zastupljen u Polimer Commerc-u.

Proizvodi se rade od PS, PET i PVC folija, u zavisnosti od potreba kupca. Trenutno u svom asortimanu preduzeće radi više od 40 različitih oblika posudica i poklopaca za razne kupce. Svi proizvodi poseduju popratnu dokumentaciju i sertifikate o zdravstvenim ispravnostima. Proizvode možemo podeliti na dvekategorije:

  • Konditorska industrija
  • Mlekarska industrija i industrija sladoleda

Kod konditora, vodeći kupac je Koncern Bambi-Banat A.D. Požarevac, za koga se radi više vrsta proizvoda, kako plitkih i dubokih izvlačenja, tako i raznih dimenzija. Neki od poznatijih proizvoda su Wellness Kadica, Čoko Plazma Kadica, Skarlet Podloška i Zlatni Pek Kadica.

Što se tiče drugog dela proizvoda, mlekarska industrija i industrija sladoleda, vodeći kupci su Imlek A.D. Beograd, Mlekara A.D. Subotica i Frikom A.D. Beograd. Najtiražniji proizvod je PVC nadklopac za čašu ∅95, koji koriste gotovo sve mlekare u Srbiji, a radi se i za izvoz. Za industriju sladoleda najviše se rade PVC poklopčići za kornete, kao i tacna Sonata za Frikom A.D. Ove godine se planira velika količina poklopčića za sladolede za izvoz (Makedonija i Hrvatska).

Preduzeće Polimer Commerce DOO se od starta svog poslovanja opredelio za kvalitet, pouzdanost kao dobavljač, proizvoda i usluga, tako da je taj trend poslovanja ispoštovan do današnjeg dana i nastavit će se I u budućnosti. Na sve zahteve potencionalnih kupaca se odgovara brzo i korektno, a ukoliko postoji potreba za novim proizvodom, do njegove realizacije može doći i do 30 dana nakon porudžbine. Polimer Commerce DOO je nedavno počeo sa izgradnjom proizvodne hale sa kompletnom infrastruktrom I vlastitim transformatorom, koji je na našem terenu. Instalirana snaga je 400 kW sa mogućnošću proširenja.

Hala i poslovni prostor su završeni 2013 godine i kompletno poslovanje se odvija u novom objektu. Hala sadrži poslovni prostor sa kancelarijama od 200 m2 i proizvodnog prostora od 600m2. Dodatni objekat, skladište sirovina I gotovih proizvoda je završeno krajem 2015. godine, I ono je oko 800 m2 prostora, tako da je ukupna površina objekata Polimer Commerce-a oko 1600 m2.

Spremni smo na sve vidove saradnje sa kompanijama iz sličnih oblasti proizvodnje. Na našem terenu ima prostora za izgradnju dodatne hale, ukoliko bude bilo potrebno.

Ljudski potencijal je prednost u ovoj opštini, jer je postojala fabrika koja je zapošljavala 120 ljudi, a koji su stručni kadar za ovu delatnost.

Preduzeće Polimer Commerce d.o.o. Poseduje ISO 9001:2008 sertifikat kao I implementiran HACCP sistem bezbednosti hrane.

Udaljenost od Beograda je 80 km. i od Vršca 22 km. Proizvodna hala se nalazi pored magistralnog puta Beograd-Plandište, pored sela Barice.

  • Adresa Vojvode Putnika 18, Plandište

Objavi Komentar