Vagres ing DOO

Privredno društvo za inženjering

0 / 5
Uporedi Print

“VAGRES” je formiran 1996. godine kao građevinska radnja za izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opravku privrednih, stambenih i drugih zgrada, dok je kao društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano 2004. pod punim poslovnim imenom Privredno društvo za inženjering „Vagres“ DOO .

Za više od 10 godina postojanja Vagres ing.d.o.o. izgradio je kompleks višeporodičnih stambenih i stambeno-poslovnih objekata na Čalijama; u ulici Mokranjčevoj, u Pantaleju u ulici Studeničkoj kao i većeg broja nadgradnje na višeporodičnim stambenim objektima; adaptacije Grčkog konzulata; Narodnog muzeja u Nišu; Prostorija NKC-a; Medicinskog fakulteta i dr. uz visoki standard i potpunu brigu o zaštiti čovekove okoline.

Preduzeće je izvodilo radove za poznate invenstitore: Direkciju za izgradnju grada Niša, Niš-Projekt, Stambeno komunalno preduzeće Niš-Stan; Humanitarnu organizaciju I.R.C.; građevinsko zanatske radove na objektu Dom za decu ometenu u razvoju u Kulini; agenciju za nekretnine „TAMARIS“ kao i brojna druga fizička lica.

Po obimu posla i prihodu za 2009.godinu razvrstano je u srednja preduzeća sa preko 100 uposlenih radnika različitih struktura sa većim brojem građevinskih inženjera i drugih kadrova neophodnih za obavljanje registrovanih delatnosti kao i desetak kooperanta na zanatskim i završnim radovima u građevinarstvu.

DOO „VAGRES“ ima zaokružen proces rada. Od izrade tehničke dokumentacije koja podrazumeva uzimanje mera, izradu projekata, davanje saveta i konsultacija, nabavke materijala do izgradnje objekata najsavremenijom opremom i alatima i prodaje stanova.

Politika poslovanja Vagres ing.d.o.o. podrazumeva permanentno ulagaje u edukaciju i usavrsavanje svojih zaposlenih, naročito u zimskoj sezoni kada je manji obim poslova na terenu.

Kao izvođač radova i investitor Vagres ing.d.o.o. u svakom trenutku na tržištu nudi veći broj završenih stanova i stanova u izgradnji.

  • Adresa Ivana Milutinovića 24, Niš

Objavi Komentar