TIS gradnja – Građevinski radovi u Beogradu

0 / 5
Uporedi Print

TIS gradnja – Građevinski radovi u Beogradu

Građevinski radovi u Beogradu – TIS gradnja, predstavlja firmu koja pruža kvalitetne i povoljne usluge keramičarskih, molersko-farbarskih, gipsarskih i fasaderskih radova.

Kod nas možete angažovati profesionalce za:
– sanacija starih fasada
– ornamentika na fasadama
– kompletna adaptacija poprincupu “ključ u ruke”
– adaptacija (renoviranje) stana
– adaptacija (renoviranje) kuće
– adaptacije (renoviranje) poslovnih objekata
– molerski radovi
– gipsarski radovi
– keramičarski radovi
– građevinski radovi
– instalaterski radovi
– hidroizolacioni radovi
– najam (iznajmljivanje) gradjevinske skele

 

 

Ukoliko Vam je neophodna pomoć u vezi izgradnje, adaptacije ili renoviranja stana ili poslovnog prostora, na pravom ste mestu! Za slučaj da se odlučite za naše usluge, budite sigurni da ste odabrali tim stručnjaka sa iskustvom koji će radove sprovesti kvalitetno i u okviru dogovorenih rokova.

 

Kroz poslove adaptacija i rekonstrukcija objekata stekli smo neprocenjivo iskustvo u izvođenju završnih građevinskih projekata. U svakodnevnom radu koristimo najkvalitetnije materijale domaćih i stranih proizvođača, što nas uz profesionalnu realizaciju, čini slobodnim za davanje garancije na izvedene radove.

 

 

Sa jednakom pažnjom naša fima TIS Gradnja pristupa svakom klijentu – od prvog susreta kada definišemo njegove potrebe i želje, preko predlaganja konkretnog rešenja i pravljenja ponude do efikasne relizacije dogovorenih radova. Bilo da vam treba kompletna adaptacija prostora koj podrazumeva sve od pripremnih radova, građevinskih, instalaterskih pa do završnih građevinskih radova (moleraj, gips, keramika, ornamentika) ili samo neka sekvenca istih javite nam se da se dogovorimo, jer na kraju krajeva – dogovor kuću gradi!

TIS gradnja – Građevinski radovi u Beogradu

(060 522 51 51)

  • Adresa Beograd, Srbija

Objavi Komentar