Termoplast SZTR

0 / 5
Uporedi Print

Naša priča počinje u Zaječaru 2008. godine kada je osnovana firma SZTR „Termoplast“ specijalizovana za izradu i prodaju PVC i ALU stolarije, u sopstvenom proizvodnom pogonu u Zaječaru. Takođe u proizvodnom asortimanu imamo aluminijumske ograde i gelendere renomiranih svetskih proizvođača. Od kada smo počeli sa radom pokazali smo da smo, iako još uvek mladi, učvrstili svoj položaj na tržistu i polako izrastamo u jaku firmu sa tendencijom daljeg širenja i uspešnog poslovanja u celom regionu istočne Srbije, pa i šire.

Pored proizvodnje i prodaje, vršimo i montažu PVC i ALU stolarije, i nudimo najraznovrsnija rešenja kada je u pitanju postavljanje nove ili adaptacija postojeće stolarije, bilo da se radi o Vašem domu, poslovnom prostoru. PVC i ALU materijal za proizvodnju nabavljamo od renomiranih proizvođača kao što su grčki alumil, nemački roplasto, exalko i world plast.

Naše najbolje preporuke su mnogobrojni zadovoljni kupci u gradu Zaječaru, koji nas dalje preporučuju drugima, kao i odnos kvaliteta i cena koje nudimo i sa kojima smo se izborili da već posle samo dve godine rada naše firme budemo u samom vrhu najuspešnijih firmi u gradu Zaječaru u oblasti PVC i ALU stolarije i ostalih proizvoda iz naših asortimana, sa velikim potencijalom da uspešno proširimo poslovanje na ceo region.

  • Adresa Dragoslava Srejovića 8, Zaječar

Objavi Komentar