Šešo Group DOO

Proizvodnja metalnih kontejnera za komunalni otpad

5.00 / 5
Uporedi Print

Mi postojimo od 1984.god, osnovani smo u SR Nemačkoj, a od 1988.god imamo sedište u Inđiji. Kao prva privatna firma na prostorima bivše SFRJ u proizvodnji aluminjumske stolarije (do danas smo proširili proizvodnju na PVC stolariju i crnu bravariju), potvrdili smo kvalitet , zadovoljili želje naših klijenata i zadobili poverenje istih.

U našoj proizvodnji, s time možemo da se pohvalimo, imamo najsavremenije mašine za proizvodju u našoj vrsti delatnosti. U skladu sa savremenom tehnologijom, mi obnavljamo proizvodni pogon, čime ujedno poboljšavamo kvalitet proizvoda.

Počeli smo sa proizvodnjom prozora, vrata, kioska i zastakljivanja terasa-solarnih verandi, preko aluminijumskih roletni i komarnika, proširili proizvodnju na polu-strukturalne i strukturalne fasade. U medjuvremenu, u našoj poslovnoj ponudi našli su se sekciona i rolo garažna vrata sa daljinskim upravljanjem kao i ulazna vrata sa senzorima.

Kako se pojačavala upotreba PVC stolarije na ovim prostorima, i naša delatnost se raširila u smislu uvođenja iste tehnologije. Do danas smo pokrili više kapitalnih poslova, što potvrđuje i potražnja klijenata za proizvodima ove vrste.

Proizvodnja svih vrsta metalnih kontejnera. Kontejneri za odlaganje odpadnih materijala raznih dimenzija i kapaciteta.

Detaljnu ponudu možete pogledati na www.seso.co.rs kao i na www.kontejneriseso.com

  • Slogan Proizvodnja metalnih kontejnera za komunalni otpad
  • Delatnost PVC i ALU
  • Lokacija / Region Srbija / Inđija
  • Adresa Gavrila Principa 10, Inđija

Objavi Komentar