Roletne, komarnici, rolo vrata Kraljevo – ROLL MASTER 036

0 / 5
Uporedi Print

Roletne, komarnici, rolo vrata Kraljevo – ROLL MASTER 036

Vršimo izradu i montažu:

1. Roletni

2. Komarnika

3. ALU i PVC stolarije

4. Segmentnih i rolo vrata

5. Aluminijumskih ograda

 

Roletne su dodatna oprema za vaše prozore i vrata koji će vam obezbediti privatnost i zaštitu od vremenskih nepogoda (kiša, vetar, sneg) i učiniti vaš dom prijatnijim. Ugradnjom roletni vaša fasada će izgledati lepše i modernije. U ponudi imamo spoljašnje i nadgrane roletne gde ako imate iznad prozora ostavljen specijalni otvor (zub) za montazu ili ste već imali ugrađene roletne onda su vaš izbor nadgradne roletne. Međutim, negde nema tih otvara pa se moraju ugraditi spoljne roletne. Takođe, roletne mogu biti od PVC-a, pčastificiranog lima ili aluminijuma. Kod aluminijumskih roletni lamele,zastori ili rebra punjeni su poliuretanom koji će dodatno zaštiti vaš dom od toplote ili hladnoće, a osim toga, roletne su odlični i zvučni izolatori.

Mogu biti na kanap, prekidač ili daljinski upravljač. Izrada je moguća pored osnovnih boja bele, braon i sive i u svim ostalim bojama.

 

Komarnici su optimalna zaštita od svih vrsta insekata, glodara i malih životinja. U ponudi imamo 3 vrste komarnika: plise, rolo i fiksne.

Plise komarnici su otporni na sve vremenske prilike, UV zrake i koroziju. Laki su za upotrebu od strane dece i starijih jer nemaju povratni mehanizam. Mreža je plisirana i slaže se na principu harmonike koji se povlačenjem skuplja u aluminijumsku kutiju.

Kod rolo komarnika konstrukcija je ALU kutija u koju se namotava fiberglas mrežica koja je jako otporna na sunčevu svetlost i druge vremenske uslove.

Kod fiksnih komarnika konstrukcija je ALU ram sa mrežicom koja je takođe napravljena od fiberglasa.

 

PVC i ALU stolarija-  U ponudi imamo:

PVC prozore -jednokrilne, dvokrilne i sa „T“ prečnikom

PVC balkonsa vrata – jednokrilna, dvokrilna

Sobna vrata- sa staklom/bez stakla

Vrata od ukrasnog panela – jednokrilna, dvokrilna, sa 3d šarkom

 

ALU stolarija je lakša od PVC-a pa se može koristiti za izradu većih površina za izloge, poslovne prostore.. Veći izbor boja u kombinaciji sa plastifikacijom ili eloksažom. Imamo u ponudi ALU prozore: jednokrilne, dvokrilne, višekrilnekoji mogu biti hladni (bez termo mosta) i sa termo mostom (poliamidna traka). Hladne preporučujemo za ugradnju na mestima gde nema velike razlike u temperaturi spolja i iznutra jer onda dolazi do kondenzacije. Prozori sa termo prekidom (poliamidna traka) razdvaja aluminijum i stvara termo most tako da nema kondenzacije.

Klizna vrata

Aluminijumski portali i izlozi

 

Segmentna i rolo vrata – imaju sistem izolacije na jako zavidnom nivou, mogu biti na ručno podizanje i na motor sa daljinskim upravljačem. Kod segmentnih vrata je jako pogodno to što prilikom spuštanja vrata, ako naiđu na prepreku se automatski vraćaju na gore i tako osiguravaju u potpunosti bezbednost.

 

Aluminijumske ograde – veoma se lako kombinuju sa aluminijumskim profilima kao i sa staklenim ispunama. Predviđene su z astaklo ispunu od 6mm 8mm,10mm i 12mm. Tip i vrsta samog stakla (kaljeno/laminirano) zavisi od vrsta nosača.

 

Roletne, komarnici, rolo vrata Kraljevo – ROLL MASTER 036

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381(0)63 1109218
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Vatrogasne čete 2, 36000 Kraljevo
      Srbija

    Objavi Komentar