Rađ Mont – Bravarsko zavarivacki radovi ZEMUN

Svi naši proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala koji ispunjavaju visoke standarde sigurnosti

5.00 / 5
Uporedi Print

RadjMont iz Zemuna bavi se izvođenjem svih bravarsko-zavarivackih radova na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Naš proizvodni program čine tradicionalni i savremeni dizajn, kao i projektovanje po Vašim ili našim idejama i modelima.

Ukoliko želite da Vašu kuću, poslovni prostor ili zgradu krase najlepše ograde, gelenderi ili nadstrešnice, RadjMont je prava adresa za Vas.

Domen naših usluga odnosi se na izradu:

-zaštitinih rešetki
-balkonskih ogradica
-dvorišnih ograda
-nadstrešnica
-metalnih konstrukcija
-usluzno zavarivanje

-popravke i farbanje polomljenih i ostecenih stolica za locale i kafice
Dvorišne ograde su jedan od neizbežnih detalja koje krase Vaš dom, ali mu i pružaju dodatnu sigurnost. RadjevinaMont nudi usluge izrade, dopremanja i ugradnje dvorišnih ograda elegantnih formi i izuzetnog kvaliteta trajnosti koje će se savršeno uklopiti u Vaš eksterijer.

 

U ponudi bravarske radionice RadjMont je izrada zaštitnih rešetki za vrata i prozore koje će Vašem stambenom ili poslovnom objektu pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu od provala. Zaštitne rešetke izrađujemo od kovanog gvožđa i čeličnih cevi, po zahtevima klijenata koji, takođe, imaju mogućnost izbora boje i dizajna po želji.

 

Našim klijentima nudimo i mogućnost izrade nadstrešnica koje su najbolje rešenje za zaštitu od loših vremenskih uslova, kao što su: kiša, sneg, grad, vetar. Proizvodimo za Vas nadstrešnice za automobile, terase, ulaze u kuće i poslovne prostore, kao i mnoge druge namene.

 

Svi naši proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala koji ispunjavaju visoke standarde sigurnosti, kvaliteta i dugotrajnosti. Posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi i kontroli kvaliteta proizvoda, tako da prilikom farbanja koristimo boje vrhunskog kvaliteta, velikog izbora boja i nijansi.

 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, vrhunskom kvalitetu naših proizvoda, kao i konkurentnim cenama stekli smo poverenje velikog broja klijenata čija smo srdačna preporuka. Naše ograde, nadstrešnice i gelenderi krase mnoge domove u Zemunu, Beogradu, ali i šire. Sklapamo ugovore na godisnjem nivou sa firmama u vezi odrzavanja metalnih konstrukcija.

  • Slogan Svi naši proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala koji ispunjavaju visoke standarde sigurnosti
  • Delatnost Bravarija
  • Lokacija / Region Srbija / Beograd
  • Person Ivan
  • Adresa Dragana Rakića 4v, Beograd, Srbija

Objavi Komentar