Prodaja i Servisiranje Vertikalnog Transporta TEMAG D.O.O

0 / 5
Uporedi Print

Prodaja i Servisiranje Vertikalnog Transporta TEMAG D.O.O

Firma Temag d.o.o. je osnovana 31.05.1996. god. Osnovna delatnost firme je prodaja i servisiranje opreme iz oblasti koja se odnosi na vertikalni transport tereta (kranovi, toranjskle dizalice, građevinski liftovi, autodizalice).

 

Već duži niz godina je ovlašćeni distributer COMANSA kranova. COMANSA je multinacionalna firma specijalizirana za toranjske dizalice koje nude svoje usluge širom sveta. Više od 50 godina iskustva u projektovanju, proizvodnji, snabdevanju i pružanju usluga podrške za građevinske toranjske dizalice, uz poverenje mnogih kupaca širom svieta, čini COMANSA jednom od vodećih specijalizovanih firmi u tom sektoru.

 

Temag vrši snabdevanje rezervnim delovima za autodizalice TEREX – DEMAGGROVE, TADANOFAUN kao i sve proizvode iz programa TEREX CRANES. Ditribuira građevinske liftove kao i ostalu opremu italijanske firme TEA International.

 

Referenc lista: Granit A.D. Skopje, PH&M d.o.o. Zemun, RT Trans d.o.o. Zemun, Statik d.o.o. Kovin, EPSEnegoprojekt3D contruction d.o.o. Beograd, ZOP inzinjering d.o.o. Beograd, kao i mnogi drugi iz delatnosti vertikalnog transporta robe.

  • Person Aleksandar Terzic
  • Adresa Jurije Gagarina 34, Novi Beograd

Objavi Komentar