Popravka Roletni Mistella Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Popravka Roletni Mistella Beograd

Popravka roletni u Beogradu – Mistella. Povoljna popravka i ugradnja svih vrsta roletni, komarnika, venecijanera i trakastih zavesa.

Nudimo Vam sledeće usluge:
– izrada roletni
– ugradnja roletni
– postavljanje roletni
– popravka roletni
– servis roletni
– izrada ALU, PVC i drvenih komarnika
– ugradnja ALU, PVC i drvenih komarnika
– postavljanje ALU, PVC i drvenih komarnika
– izrada trakastih zavesa
– ugradnja trakastih zavesa
– postavljanje trakastih zavesa
– izrada venecijanera
– ugradnja venecijanera
– postavljanje venecijanera

Ukoliko su Vam potrebne usluge izrade, ugradnje ili servisiranja roletni, trakastih zavesa, komarnika ili venecijanera – naš servis Mistella Vam nudi odličnu kombinaciju kvaliteta i povoljnih cena! Svi naši prozvodi podrazumevaju izradu od najkvalitetnijih materijala koji garantuju savršenu funkcionalnost i dug vek trajanja.

 

Roletne imaju izuzetno začajnu ulogu u zaštiti od mnogih faktora, predstavljaju odličnu izolaciju, a mogu biti veoma dekorativne. Mi ih izarađujemo po Vašoj želji i meri. Svaki materijal ima svoje prednosti, i mi ćemo Vam rado pomoći da se odlučite za onaj koji će najviše odgovarati Vama, odnosno Vašim prozorima i prostoru.

 

Takođe, ukoliko ste se odlučili za postavljanje trakastih zavesa, venecijanera u Vaš životni ili poslovni prostor, mi smo tu da ih izradimo po traženoj meri veoma povoljno. Venecijaneri, ali i trakaste zavese pored toga sto su funkcionalne u zaštiti od sunčeve svetlosti daju prostoriji elegantan izgled, lako se kombinuju i laki su za održavanje.

 

Bavimo se i izradom komarnika, možete se odlučiti za rolo komarnike, fiksne ili komarnik vrata. Kontaktirate nas, i u vrlo kratkom roku ćete imati zaštitu od dosadnih insekata izrađenu u potrebnim dimenzijama.

 

Vršimo usluge popravke svih kvarova spretno i brzo, bilo da je reč o problemu sa gurtnama, automatom, oklagijom ili drugim delovima roletni – ruke naših iskusnih majstora će rešiti Vaš problem u najkraćem roku.

  • Adresa Beograd, Srbija

Objavi Komentar