Peca Parketi

Hoblovanje, lakiranje, poliranje parketa ,prodaja parketa, tarketa, egzotičnih parketa i laminata

5.00 / 5
Uporedi Print

Zadovoljni kupci – naš su konačni cilj!
To je naš moto od samog osnivanja 2001. godine.
Zato mi svoje poslovanje želimo što je moguće više prilagoditi Vašim potrebama. To znači da osim postavljanja podnih obloga (PARKETI, LAMINATI, EGZOTIČNI PARKETI,…) mi aktivno ucestvujemo u Vašem izboru, nudeći Vam čitav niz saveta, i iskustava koja smo stekli u dosadašnjem radu.

Iza nas su pozitivne reference poslovanja i zadovoljni klijenti, koji su najzaslužniji za nase postojanje
Možemo se pohvaliti osobljem koje će Vam uvek izaći u susret, dati dobronameran savet, uputiti Vas u karakteristike robe i olakšati Vam izbor parketa ili bilo kog drugog poda.Naša ekipa stručno osposobljenih majstora je uvek na raspolaganju da dođe kod vas i veoma kvalitetno postavi svaki tip podne obloge.

Zahvaljujući Vama, Peca Parketi je danas vodeća firma u postavljanju parketa, laminata, egzotičnog parketa, gotovog lakiranog parketa.
Proverite i Vi zašto smo nezaobilazna firma ako tražite najbolje podne obloge za sebe i svoj dom… i tako postanite i Vi zadovoljni kupci, jer je to NAŠ KONAČNI CILJ!!!

 • Adresa Dimitrija Tucovića 14, Pančevo
 • Prednosti

  Kolika je cena hoblovanja ?

 • neodgovorni neposlovni dobri za izbegavanje

  • Lazar

   Slažem se sa vama Ljiljana, to su jako neodgovorni ljudi pogotovo vlasnik Peca. Ljudi, moja topla preporuka je da se ne upuštate sa Pecom ni u kakav biznis, posao, lakiranje i sve što se tiče toga što radi. Jer će vas zajebati, kao što je lično mene zeznuo i da znate samo, on je jak samo na rečima. Ljudi, poslušajte me, verujte mi imate boljih usluga od njegovih. On je najgora usluga što postoji. Ovo je neko moje iskustvo, jer ne želim da se vama desi to što se meni desilo sa njim. Odlični su za izbegavanje. Srdačan pozdrav dragi ljudi. Pamet u glavu, od Pece nikako nemojte da kupujete il da tražite savete oko parketa itd….molim vas
   Srećni praznici svima

Objavi Komentar