Montažne kuće u Beogradu – Non Stop, ozbiljna firma sa iskustvom u zemlji i inostranstvu, nudi usluge:
– izrada tipskih montažnih kuća ključ u ruke
– izrada tipskih montažnih kuća u sivoj zoni
– izrada montažnih kuća po želji
– izrada montažnih kuća od ekoloških materijala
– kompletna gradnja montažnih kuća
– vodoinstalaterski radovi na montažnim kućama
– električarski radovi na montažnim kućama
– parketarski radovi na montažnim kućama
– keramičarski radovi na montažnim kućama
– profesionalan tim sa Dimić Miroslavom na čelu

Kada imate određenu ideju i želju kako treba da izgleda Vaš idealan dom i želite da se radi precizno i relativno brzo, od ekoloških materija – potrebna Vam je montažna kuća!

Naša firma Non Stop, izrađuje montažne kuće za sve namene, tipske montažne kuće po principu ključ u ruke, kao i izradu tipskih montažnih kuća u sivoj fazi. Kuću kakvu poželite mi ćemo napraviti u stvarnosti, brzo, efikasno i kvalitetno.
Tu smo za Vas od samog početka – od postavljanja temelja pa do samog kraja. U radu koristimo samo kvalitetne materijale, između ostalog i izolacione i kuće pravimo od ekoloških materijala, kako bi prijale svakom ukućaninu.

Naš tim je krajnje profesionalan na čijem čelu je Miroslav Dimić, koji će ispuniti sve što ste zamislili u Vašoj novoj kući. Kod nas je sve stvar dogovora i poštovanja istog – dogovaramo se da li želite ALU ili PVC stolariju, parket ili laminat, tip keramike u kuhinji i kupatilu itd.

Naši brojni zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Naime, posedujemo iskustvo u Srbiji kao i u inostranstvu (Norveška, Švedska). Mi smo tu da Vam izgradimo kuću koju ćete moći da nazovete domom.

Vi zamislite, mi izgradimo!

  • Adresa Stari Vinogradi 26e, Beograd

Objavi Komentar