La Finestra DOO

Izrada i ugradnja pvc stolarija i profila

5.00 / 5
Uporedi Print

Preduzeće La Finestra Beograd bavi se proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije jednog od vodećih brendova u Evropi, francusko-italijanske korporacije ALPHACAN. Pored prozora i vrata vrhunskog kvaliteta, u našoj ponudi nalaze se aluminijumske i plastične roletne, trakaste zavese, rolo garažna i harmonika vrata.

 

Kompanija ALPHACAN Grupa prisutna je širom Evrope, sa svojim proizvodnim pogonima u Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Holandiji i Hrvatskoj. Zahvaljujući inovativnom pristupu u proizvodnji koji obuhvata korišćenje moderne tehnologije i visoko kvalitetnih sirovina, sve ALPHACAN proizvode karakteriše vrhunski kvalitet, kao i moderan i funkcionalan dizajn.

 

La Finestra Beograd iz svog bogatog asortimana proizvoda izdvaja:

– PVC prozore (jednokrilne i dvokrilne) i PVC balkonska vrata

– Roletne – aluminijumske (termoaluminijumska kutija sa ALU zastorom) i plastične

(PVC kutija sa PVC zastorom)

– Trakaste zavese

– Harmonika vrata

– Rolo garažna vrata

Pored najkvalitetnije stolarije, u našoj ponudi nalaze se roletne koje će Vam pružiti maksimalnu zaštitu od niskih i visokih temperatura, buke, nepoželjnih pogleda i provalnika. U našoj ponudi nalaze se različiti modeli i konstrukcije pogodne za ugradnju pri novogradnji, kao i pri renoviranju. Kutija i profili za roletne napravljeni su od najkvalitetnijih PVC i ALU materijala, otpornim na udarce i vremenske nepogode, što garantuje visok nivo stabilnosti i izdržljivosti pri ekstremnim opterećenjima.

  • Adresa Jurija Gagarina 269/5, Novi Beograd

Objavi Komentar