KUMONT-PVC i ALU stolarija

0 / 5
Uporedi Print

Preduzeće „Kumont“ DOO je osnovano u februaru 2005. godine sa osnovnom delatnošću proizvodnje građevinske stolarije.

Uvidom u potrebe krajnjih potrošača, tj. fizičkih lica, za zamenom stare, dotrajale stolarije, kojoj je vek trajanja istekao već davno, i razvojem građevinarstava kao grane koja je u nagloj ekspanziji, odlučili smo se na pokretanje proizvodnje PVC i ALU stolarije.

Početak je bio težak, ali zahvaljujući upornosti i znanju kako menadžmenta preduzeća, tako i zaposlenih visokokvalifikovanih radnika, uspeli smo da se izborimo na jako konkuretnom tržištu i ulaskom u četvrtu sezonu poslovanja pozicionirali smo se i zauzeli mesto koje nam omogućava stabilan i kontinuiran rast i razvoj.

Proizvodnja se odvija u vlastitoj proizvodnoj hali površine 300 m2 izgrađenoj 2007. godine koja je opremljena savremenom linijom za proizvodnju pvc stolarije.

U procesu proizvodnje koristimo isključivo repromaterijal koji uvozimo iz Nemačke (VEKA pvc profile, SIGENIA AUBI okove, WURTH-svu šrafovsku robu i pur pene, itd.) i na osnovu toga bez ikakve bojazni dajemo garanciju na kompletan proizvod na rok od deset godina.

  • Adresa Kosmajska 60a, Čukarica, Beograd

Objavi Komentar