Juvip DOO Požega

Bušenje (minskih bušotina) i miniranje

5.00 / 5
Uporedi Print

Juvip DOO Požega

„JUVIP“ d.o.o. sa sedištem u Požegi posluje od 1994 godine i po opremljenosti, iskustvu i usvojenom znanju u svojoj oblasti je jedna od vodećih firmi u Srbiji.

U mašinskom arsenalu su savremene mašine SANDVIK I ATLAS COPCO.

 

Rukovaoci su stručno osposobljeni i raspoređeni na radna mesta po utvrđenoj sistematizaciji. Iskustvo rukovaoca na mašinama kao i performanse mašina   garantuju da ćemo svaki povereni posao odraditi kvalitetno i u skladu sa dogovorom.

 

„JUVIP“ d.o.o. je od svog nastanka pa do danas bila prisutna na većini važnijih poslova i svim većim kamenolomima u Republici Srbiji pa je referentna lista jako duga, stoga ćemo navesti samo neke firme i lokacije. Praktično smo bili prisutni na većini kamenoloma i sarađivali sa svim velikim firmama iz oblasti rudarstva i građevinarstva kao što su : HIDROTEHNIKA BEOGRAD GRADNJA AD, GP PLANUM AD, EROZIJA AD VALJEVO, PREDUZEĆA ZA PUTEVE u Srbiji i mnogim drugim, kao i poslove bušenja i miniranja na Akumulaciji „Stubo-Rovni“.

 

Trenutno izvodimo radove bušenja i miniranja na sledećim lokacijama: „Banjsko brdo“ za investitora SLOŽNA BRAĆA DOO – NOVA VAROŠ, „Sušica“ za TRANS-KOP DOO ČAJETINA, „Korman“ za KORMANPUT DOO (Kragujevac), „Krš-Gradac“ za DIVLJA RIJEKA DOO SJENICA, akumulacija „Svračkovo“ – Arilje,  zatim bušenje za SLOVAC DOO LAJKOVAC, RUDEX EKSPLOZIVI DOO BEOGRAD, GRADJEVINSKO PREDUZEĆE GRANIT-PEŠČAR AD LJIG…

 

Moramo napomenuti da je naša minerska ekipa stručno osposobljena sa potrebnim paliočkim ispitima i čak četiri stručna ispita iz klase 1. Minske bušotine mogu se bušiti sa prosečnom brzinom bušenja do 25 m/h do 40 m/h i za to su primerene mašine: TITON 300 SANDVIK i 2 mašine ATLAS COPCO, prečnika bušotina ф76 mm – ф115 mm.

Juvip DOO Požega

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 65 885 37 99
email: [email protected]

  • Adresa Svetosavska 17, Požega

Objavi Komentar