Izolaterski radovi STANMIL Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Izolaterski radovi STANMIL Beograd

Osnovna delatnost ,,STANMIL je izvođenje hidroizolaterskih radova u građevinarstvu kao i proizvodnja i distribucija proizvoda od betona kao što su behaton ploče, ivičnjaci, rigole, rasteri… raznih boja i dimenzija.

 

Ako imate problem na postojecem objektu Vaš problem može biti rešen u saradnji sa nama, zato se obratite pravim ljudima kako bi Vaš problem postao prošlost. Takodje preuzimamo sve pratece gradjevinske radove na sanacijama hidroizolacija.

 

Ako trazite kvalitetnog izvođača hidroizolaterskih radova koji će se svojim radovima uklapati u dinamiku investitora onda ste na pravom mestu ,,STANMIL” Vaša sigurna hidroizolacija.
Za svaki povern posao na izradi hidroizolacije možemo obezbediti sav osnovni i prateći material za izradu hidroizolacije a garanciju dajemo od 1 do 10 godina u zavisnosti od kvaliteta ugrađenog materijala.

 

Za izvođenje hidroizolaterskih radova koristimo materijale iz proizvodnog programa proizvođača: TIM IZOLIRKA, FIM KANJIŽA, BIM SVETI NIKOLA, MKM group, TEHNONIKOLJ, VILAS, SIKA, ISOMAT, KEMA, MAPEI, SPAMIL i druge.

 

Izolaterski radovi STANMIL Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 22 75 446; +381 65 22 75 446
tel:+381 63 773 17 87
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Peđe Milosavljevića 15 Novi Beograd

    Objavi Komentar