Geodetski biro GEOSCAN – Novi Sad

0 / 5
Uporedi Print

Geodetski biro GEOSCAN – Novi Sad

Nakon višegodišnjeg iskustva u radu na projektima u zemlji i inostranstvu, odlučili smo da osnujemo GEOSCAN d.o.o. Novi Sad, sa ciljem da klijentima ponudimo profesionalne usluge iz oblasti inženjerske geodezije i konsaltinga, uz primenu najsavremenijih metoda geodetskih merenja poput laserskog skeniranja i aerofotogrametrijskog snimanja.

 

Ponosni smo na izradu visokokvalitetnih crteža i 3D modela prilagođenim specifičnim potrebama vaših projekata. Raspolažemo stručno osposobljenim timom, spremni da u svakom trenutku pružimo kvalitetno, pouzdano i brzo rešenje za vaše potrebe.

Naše usluge su:

 • LASERSKO SKENIRANJE

 • AEROFOTOGRAMETRIJA

 • INŽENJERSKA GEODEZIJA

 • KATARSTARSKA GEODEZIJA

 • SAVETOVANJE I EDUKACIJA

Uspešna realizacija projekata naših klijenata je naš glavni prioritet, vodeći princip u odnosima sa klijentima i partnerima je da naš tim postane i vaš tim.

 

Uvek se trudimo da pružimo usluge vrhunskog kvaliteta, u najkraćim mogućim rokovima po razumnij ceni za naše klijente. To postižemo optimizacijom našeg vremena, iskustva, stručnosti i mogućnosti da predvidimo i prevaziđemo sve moguće  prepreke i probleme.

Kvalitet je reč koju često koristimo, ujedno je to jedan od naših glavnih ciljeva i motiva. Uz stalan razvoj, edukaciju, prilagodljivost, proaktivnost , kao i razumevanje potreba naših klijenata, stvaramo kvalitet najvišeg nivoa.

Naše iskustvo je osnova da u svakom trenutku pružimo i isporučimo najbolje rešenje za naše klijente. Vodimo se idejom zajedničkog stvaranja tima sa našim klijentima, ili kako ih mi vidimo našim dugoročnim partnerima. Trudimo se da uz timski rad, posvećenost dobroj komunikaciji,profesionalnom odnosu prema poslu kao i uz negovanje atmosfere poverenja i podrške proizvedemo najbolja moguća rešenja.

 

Verujemo da je brzo delovanje i poštovanje rokova imperativ u svakom poslu. Zbog toga je za nas ispunjenje roka jednako važno koliko i kvalitet usluge koje pružamo.

Pružamo geodetske usluge, na opšte zadovoljstvo naših stalnih kao i potencijalnih klijenata koji bi želeli sarađivati sa nama.

Geodetski biro GEOSCAN – Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +38165 900 11 88; +381 65 900 11 89
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
  07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 ne radimo ne radimo
  • Adresa Bulevar Oslobođenja 11
   Novi Sad,
   Srbija

  Objavi Komentar