Dijamantsko sečenje i bušenje betona MEGA PLUS – Zemun

0 / 5
Uporedi Print

Dijamantsko sečenje i bušenje betona MEGA PLUS – Zemun

Mega Plus ST se bavi dijamantskim sečenjem, kao i bušenjem betona. To podrazumeva sečenje otvora za prozore i vrata, kao bušenje cilindričnih otvora za ventilaciju. Zahvaljujući najmodernijoj opremi, ivice izbušenih otvora su savršeno ravne, a otvori su precizni, u milimetar. Za razliku od tradicionalnog „razbijanja“ zidova, pri sečenju i bušenju betona, buka je svedena na minimum, a prašine gotovo da nema.

 

Posedujemo mašine za dijamantsko sečenje betona, poslednje generacije:

• zidne testere (sečenje zidova i betona na teško dostupnim i prostorno ograničenim površinama),
• podne testere (sečenje podnih površina),
• ručne testere (sečenja manjih elemenata na teško dostupnim i prostorno ograničenim površinama),
• sistem sa dijamantskom sajlom (sečenje elemenata velikih dimenzija),
• sečenje zida izvodimo električnim ili hidrauličnim zidnim testerama, koje se kreću po zidu i seku beton pomoću dijamantskih diskova. Dijamantski diskovi su prečnika do 1600mm.

 

BUŠENjE BETONA I RUŠENjE ZIDOVA

Uz sečenje betona pomoću dijamantskih testera, vršimo i bušenje betona dijamantskim borkrunicama, u prečniku od fi 30 do fi 600mm.
Bušenje izvodimo električnim i hidrauličnim mašinama, različitih jačina.

Ukoliko je potrebno rušenje zida, Mega Plus ST će učiniti i to za vas. Pomoću pneumatskih čekića, različitih veličina i snaga, vršimo rušenje betonskih zidova.

Najniže cene za sečenje betona, kao i rušenje zida u Vašem stambenom ili poslovnom objektu, u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom usluge.

 

Raspolažemo najsavremenijim mašinama za bušenje i sečenje betona, sa dijamantskim sečivima, koje nam omogućavaju da za Vas obavimo proces bez potrebe za sečenjem armature, vibracija, kao i eventualnih oštećenja na lokalnoj infrastrukturi. Takođe, uspomoć posebne tehnologije dijamanstkih sečiva, prašina po podu i u vazduhu tokom izvođenja radova, više ne mora da Vas brine.

 

Bilo da Vam je potrebna rupa u zidu za ugradnju prozora i vrata, da napravite otvor za ventilaciju i električne instalacije, srušite pregradni zid ili napravite otvor za lift, Mega Plus ST Vam može pomoću.

 

Poštovanje dogovora i rokova!

Dijamantsko sečenje i bušenje betona MEGA PLUS – Zemun

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 397 326; +381 11 269 01 23
email : [email protected]

  • Adresa Jerneja Kopitara 36d - Zemun, Beograd

Objavi Komentar