Ćosić Industry DOO

Postavljanje podnih i zidnih obloga

0 / 5
Uporedi Print

Naša organizacija u vidu samostalne zanatske radnje osnovana je 2008. godine kao mali porodičan posao gde se od tada razvija i teži da održi tendenciju rasta kvaliteta svog poslovanja. U cilju unapređenja, 2016.-e godine osniva se „ĆOSIĆ INDUSTRY doo“ kao zadovoljenje potrebe za daljim proširenjem poslovanja i eventualnim proširenjem delatnosti, gde uporedo posluje sa početnim privrednim subjektom u vidu samostalne zanatske radnje „ĆOSIĆ“.
Među saradnicima su i neke od vodećih kompanija zaduženih za proizvodnju građevinskih materijala, od kojih, takođe, postoji konstantna podrška u vidu isporuke materijala za finalnu obradu podova.
Od krucijalnog značaja za izradu kvalitetnih podnih ploča, su i betonske baze širom Srbije sa kojima imamo višegodišnju i stalnu saradnju što se tiče isporuke betona, a koje kontinuirano proveravaju kvalitet marke betona u laboratorijskim uslovima, što će krajnjem korisniku dati čvrstu garanciju za kvalitet finalnog proizvoda.

Za svoju bogatu listu referenci zaslužni su ljudi koji se bave industrijskim podovima već deceniju u nazad i sada predstavljaju stručnjake u ovoj sferi poslovanja. Kao jednu od prvih većih referenci na listi ističe se saradnja sa FAS (Fiat Automobili Srbija – Kragujevac), gde kao član konzorcijuma izvodi radove na preko 120.000 kvadratnih metara u krugu fabrike u Kragujevcu tokom 2011.-e godine. Neke od uspešno završenih projekata koje bi mogli spomenuti u našoj referenc listi su: FRIKOM, IMLEK, DIJAMANT, LIDL, ENMON, HOLCIM, LUKOIL i mnogi drugi.

  • Adresa Petkovica BB, Šabac

Objavi Komentar