Alu i Pvc stolarija Simax

Izrađena pomoću grčkih Elvial profila koji pružaju dugotrajnost i termičku izolovanost objekta

0 / 5
Uporedi Print

Alu i Pvc stolarija Simax

Simax je porodična firma osnovana početkom 2006. godine. Sebi smo dali zadatak da tržištu ponudimo kvalitet bez kompromisa u jedinstvenoj kombinaciji profila, stakala i okova od kojih se izradjuje naša stolarija po meri, praćena besprekornom uslugom tokom prodaje ali i isporuke i ugradnje.

  

Tu smo da odgovorimo na sve visoke tehničke i estetske zahteve koje pred nas postavite, vodeći racuna i o najsitnijim detaljima, a poštujuci Vaše vreme i novac. Simax je firma sa dugogodišnjim iskustvom u opremanju domova i poslovnog prostora. Odlikuju nas kvalitet, brzi rokovi isporuke i garancija.

 

Toplotna energija se teško obezbeđuje, a jako loko se gubi u objektu koji ne zadovoljava određene standarde. I leti i zimi naša stolarija će Vam omogućiti svu udobnost i komfor doma.

 

Jedan od najsavršenijih sistema profila sa termičkim prekidom za vrata i prozore. Najpopularnija ELVIAL-ova serija na domaćem tržištu. Napravljena do poslednjeg detalja, elegantna, flksibilna, sa modernim dizajnom.

  

Sertifikovan da bi zadovoljio sve zahteve savremenog tržišta vezane za toplotnu, zvučnu izolaciju, kao i bezbednost. Idealna je opcija za poslovne i stambene prostore. Profil ima mogućnost ugradnje za aluminijumske roletne i komarnike.

 

Prozori i stolarija izrađeni od aluminijuma mogu biti jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, višekrilni ili fiksni, a nisu ograničeni dimenzijom.

 

Proizvodnja i ugradnja najkvalitetnije PVC stolarije renomiranih Nemačkih proizvođača Inautic i Rehau.

 

Povećajte udobnost i vrednost vaše nekretnine! PVC stolarija nije trošak to je velika i važna investicija. PVC prozori, kroz manje račune za struju će otplatiti sami sebe! Sa puno iskustva, mišljenja smo da je naša PVC stolarija najbolje rešenje za Vaš dom zbog svoje funkcionalnosti, efikasnosti i ekonomičnosti. Odličan je izolator, dugotrajna je i isplatiće Vam se u kratkom roku.

 

PVC stolarija visoke klase, sastavljena od profila sa 5 ili 6 komora.

  • Slogan Izrađena pomoću grčkih Elvial profila koji pružaju dugotrajnost i termičku izolovanost objekta
  • Delatnost PVC i ALU
  • Lokacija / Region Srbija / Smederevo
  • Adresa Proleterska 15,Smederevo

Objavi Komentar