Izrada betonske galanterije i ugradnja Javor Jagodina

0 / 5
Uporedi Print

Izrada betonske galanterije i ugradnja Javor Jagodina

S.Z.T.R. Javor – Ribare otpočela je sa radom 1996. god. Firma SZTR JAVOR bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom betonskih ploča (livene, presovane), kao i proizvodnjom i prodajom rezane građe. Jedna je od najvećih u pomoravskom okrugu. Pored toga u svom asortimanu nudi i proizvodnju betonske galanterije po švajcarskoj tehnologiji. Vlasnik S.Z.T.R. Javor, gospodin Mitrović Zoran je radio 6 godina u Švajcarskoj firmi “WALO” koja se bavi proizvodnjom industrijskih podova i to iskustvo preneo kod nas.

Javor vam nudi i industrijske presovane kocke za popločavanje fabričkih dvorišta i parkinga debljine 6 i 7 cm. Proizvodimo i livene ploče debljine 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7 i 7.5 cm za uređivanje dvorišta, trgova, bazena, staza, parkinga… Uz veliki izbor kocki svih dimenzija i oblika nudimo Vam i ugradnju po najpovoljnijim cenama.

Naš kvalitet je nadaleko poznat, čije poverenje nam ukazuju mnogi klijenti.

 

 

PROIZVODI:

  • Betonska galanterija

  • Behaton ploče

  • Dvorišta, parkovi i trgovi

Posedujemo atest za sve naše proizvode koje vrši Republički Institut u Beogradu.

Od najfinijih ploča, glatkih, ukrasnih od sada Vam nudimo i betonske česme za Vaša dvorišta, kao i veliki izbor ivičnjaka i kanalića svih dimentija.

Odlučili smo se da Vam u skladu sa svetskim trendovima rasta i razvoja Internet tehnologija i ovim putem približimo u poslovnoj komunikaciji, i predstavimo na jednostavan i pregledan način naše proizvode. Ovde možete saznati više o nama, pratiti razvoj naših proizvoda, informisati se o našim novim proizvodima, ili brzo i jednostavno postaviti pitanje o željenom proizvodu putem elektronske pošte ili formulara.

Naše osoblje poslaće Vam odgovor u najkraćem roku ili Vas kontaktirati telefonom. Nadamo se da ćete u ovom virtualnom obilasku naše web stranice zadovoljiti svoju znatiželju i pronaći potrebne informacije, kao i dobiti potpuniju sliku o širokom spektru naših proizvoda.

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet.

 

 

NAŠA GALERIJA RADOVA:

REFERENCE

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 07:00 - 17:00 -
  • Adresa Karađorđa Petrovića b.b.
    35000 Jagodina, Ribare
    Srbija

Objavi Komentar