Dom za smeštaj starih i odraslih lica VEMINERA

0 / 5
Uporedi Print

Veminera dom za stara i odrasla lica poseduje licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, što znači da ispunjava sve uslove za prijatan smeštaj lica koje ne mogu više o sebi da vode računa ili nemaju blisku osobu koja može na sebe taj zadatak da preuzme.

Dom za stara i odrasla lica Veminera, nudi smeštaj i 24-časovnu negu osobama trećeg doba. Smešten u veoma mirnom i tihom kraju, zaklonjenom od gradske buke i vreve, ovaj LUXdom je savršen izbor za sve Vas koji tražite adekvatno mesto za zbrinjavanje Vama drage starije osobe.

Kompletan objekat, sa svih aspekata prilagođen je potrebama starih i odraslih lica, sa težnjom da se istima ponude najbolji uslovi za boravak i samim tim ulepša period koji je pred njima. Svesni toga da istima rastanak sa članovima porodice i vlastitim domom vrlo često veoma teško pada, trudimo se da im svojim angažovanjem, toplinom i ljubaznošću olakšamo ovaj prelazni period.

Dom za stara i odrasla lica Veminera u svojoj ponudi ima:

  • dvokrevetne sobe
  • trokrevetne sobe
  • apartmane
  • garsonjeru

Kompletan smeštajni kapacitet prilagođen je svim tipovima naših korisnika, bilo da su u pitanju pokretna, polupokretna ili nepokretna lica. Ističemo da je osoblje doma Veminera posebno obučeno za rad sa dementnim osobama, kao i sa onim obolelim od Alchajmerove bolesti.Okupacioni program po kom se radi u domu Veminera poveren je diplomiranom socijalnom radniku, čije usluge su svakog dana dostupne svim našim korisnicima i njihovim porodicama.

Ono što dom Veminera izdvaja od drugih jesu veliki, prozračni i prostrani dnevni boraci za svakodnevni odmor i druženje naših korisnika, zatim sala za razonodu i rekreaciju, potom vrlo komfone, fukncionalne i savremeno opremljene sobe sa zasebnim terasama kao i veliko, vrlo lepo sređeno dvorište, u kom korisnici mogu da uživaju u svežem vazduhu i provode prijatne trenutke.

Autobiske linije putem kojih možete stići do nas:
– 15, 18, 45 i 78

Izuzetno lepa lokacija i dobra povezanost sa drugim delovima Beograda, čine da se do našeg doma brzo i jednostavno stiže.

Dom za stara i odrasla lica očekuje Vas u Zemunu.
Smeštaj starih i odrasla lica u prijatnom ambijentu.

  • Adresa 48 Đorđa Čutukovića, Zemun, Beograd

Objavi Komentar