Dom za smeštaj odraslih i starijih Kuća nege Subotica

Dom za smeštaj odraslih i starijih

5.00 / 5
Uporedi Print

Dom za smeštaj odraslih i starijih Kuća nege Subotica

Dom za negu i smeštaj starih i nemoćnih „Kuća Nege“ nalazi se na adresi Beogradski put 157 u subotičkom naselju Aleksandrovo. Ako tražite smeštaj za svoje najmilije u prijatnoj, mirnoj i domaćoj atmosferi „Kuća Nege“ je idealno mesto koje u potpunosti ispunjava te zahteve što potvrdjuje i licenca Ministarstva broj 0112 od 27.01.2016.

 

Svi zaposleni doma su potpuno posvećeni svom jedinom cilju – pružiti korisnicima doma osećaj pripadnosti jednoj novoj porodici uz stalnu brigu za sve njihove potrebe s obzirom na starosnu dob, zdravstveno stanje ili ma koji drugi oblik hendikepa.

Naš dom ima kapacitet do 25 korisnika, što spada u manje ustanove ali to pruža mogućnost da boravak u njemu bude više nalik domaćoj porodičnoj atmosferi, kako bi se odvajanje od istinskog porodičnog doma prebrodilo na najbezbolniji mogući način.

 

Smeštaj u domu je organizovan na sledeći način:

Dnevna nega:
• Jedna jednokrevetna soba
• Dve dvokrevetne sobe
• Tri trokrevetne sobe
• Jedna četvorokrevetna soba

Poluintenzivna nega:
• Jedna trokrevetna soba

Intenzivna nega:
• Jedna četvorokrevetna soba

 

Zdravstvena briga:
Dom je pod stalnim nadzorom lekara opšte prakse a po potrebi i lekara specijaliste kao i socijalnog radnika. U pružanju zdravstvenih usluga uključene su i medicinske sestre i negovateljice sa bogatim iskustvom u radu sa starim i nepokretnim licima. Posebnu pažnju posvećujemo korisnicima kojima je neophodan visok stepen zdravstvene nege i nadzora, korisnicima kod kojih postoji pogoršanje hroničnih bolesti i kojima je pre svega potrebna psihološka potpora. Svakodnevno se prati zdravstveno stanje stanovnika doma merenjem krvnog pritiska i telesne temperature, merenjem nivoa šećera u krvi, kao i svakodnevno davanje terapije. Sobe sa intezivnom negom su pod stalnim nadzorom medicinskih sestara.

 

Ishrana:
Dom „Kuća Nege“ vodi posebnu brigu o ishrani svojih korisnika i njihovim dijetetskim potrebama pa se u njihovom jelovniku stalno mogu naći obroci spremljeni po standardima BIO, hrono, vegetarijanske ili posne kuhinje.

Briga o vašim najmilijima je posebno osetljiva tema i nije svejedno kome ćete tu brigu prepustiti. Stručno osoblje, porodična atmosfera, stalna briga o potrebama i mogućnostima naših korisnika, preporučuje „Kuću Nege“ kao idealan izbor za smeštaj i negu starih, nemoćnih ili hendikepiranih osoba.

 

„Kuća Nege“ za bezbrižno treće doba Vaših najmilijih.

Dom za smeštaj odraslih i starijih Kuća nege Subotica

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 24 567 717; +381 63 593 180
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Beogradski put 157, 24000 Subotica

    Objavi Komentar